Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gerinctelen

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aztán ha megnyomorodott, akkor meg úgy döglik éhen a családjával ahogy akar. Még hogy félrekezelt, egyáltalán nem kezelt. Kezdem az elején. Kb.14 éves voltam amikor elkezdődtek a bajok. Első éves szakmunkás voltam, autószerelőnek tanultam. Akkor még egy hét iskola, egy hét…..
gerinctelen 2012.12.29 13:19:54
@VaTi:
Nálam a "csak a gerince fáj" verte ki a biztosítékot. Főleg. A vérszívásért meg már jó előre szóltam hogy jókívánság jár.

De úgy látom ezen már mindenki túltette magát.

Így hogy tisztázva lett a kizárólagos személyes felelősségem, kiadtam a dühöm egy részét, megtettem az első lépést a gyógyulás felé. Hogy a széttrancsírozott idegpályák, a hegszövetek, az esetleges instabilitás meg a csavarok hogyan fognak eltűnni, ez még nem tiszta, de kíváncsian várom a fejleményeket. (remélem érződik a félig humoros irónia egy cseppet)( a félreértések elkerülése végett)
gerinctelen 2012.12.29 13:43:40
@Dr.laikus PhD:
Kreativitással nem lenne gond. A tettvággyal sem. A gond ott kezdődik hogy kimegyek sétálni az udvarra, körülnézek és látom hogy rengeteg tennivaló van (a sírás kerülget a tehetetlenségtől). Csináltam már magamnak egy szöges seprűnyelet hogy a falevél egy részét (gereblyézni nem tudok, nem is lehet) meg a szemetet összeszedjem (hogy legyen valami hasznom). Csak amikor már 10-20 perc után rogynak össze a lábaim és a fájdalomtól majd össze sz.rom magam, aztán ezt akár még napokig is tart kipihenni, valahogy elfogy az akarat. Illetve nem is az akarat. Valami más. Belefáradtam. Egy k.rva mosógép motor csapágyazása 4 napig tartott, amikor fél óra lenne (kiszerelt motor volt, nem kellett a gépből kiszedni, a köszörűmön van az asztalon). Már csináltattam magamnak egy 110 centi magas asztalt kintre hogy azon majd szöszmötölök ezt-azt, mert akkor nem kell fölé hajolni. Azt hiszed ér valamit? Pár perc után kivillan a besz.rásjelző, sokszor az ágyig alig tudom visszavonszolni magamat. A feleségemet tanítom hogyan kell fúrni, köszörülni, fűrészelni, fát metszeni, terményt darálni, mert én nem tudok... addig tanítom az alap dolgokra, amíg még tanítani tudom. Visszatérő álmom hogy lebénulok deréktól lefelé és kúszva vonszolom magamat és nem segít senki.
gerinctelen 2012.12.29 13:47:59
@sárga nyúl:
Vele beszélgetek privátban tegnap óta, megnézi az mri-t, meg az rtg-ét, elküldtem levélben. Nagyon rendes és nagyon segítőkész!
Itt is sokadjára: KÖSZÖNÖM NEKI!!!!!