Regisztráció Blogot indítok
Adatok
realítás

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akik mindegy, hogy milyen vallásúak, zsidó, református, muszlim, vagy buddhista is lehet, mert nem hiszem, hogy Isten bármelyik egyházat is preferálná a többihez képest. De most mégis elmondanám nektek, miért vagyok én pápista, Ferenc pápa fun, katolikus kutya. Pro primo, tehát először: Római…..
A pápa kommunikációs testületébe beválasztott jezsuita szokatlanul merészen beszél a homoszexuálisok és az egyházi vezetők kapcsolatáról. Megkérdeztük őt magát a témáról. Örömmel nyilatkozott a SZEMléleknek...
         A Heti Válasz páros interjút közölt Botos Máté egyetemi docenssel a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Politológia Tanszékének vezetőjével, illetve Megadja Gábor keretlegénnyel.           Megadja egészen szemérmetlenül cinikus módon közölte, hogy a "polgári Magyarország 2002 óta nem más,…..
realítás 2017.06.18 14:47:00
@fortin2: Sokan gondolták hogy Hitler csak egy rosszul sikerült bohoc, kár rá szót vesztegetni. És a magyar lib oldal elég hosszú idő mondja, hogy ha a sakálra azt mondja, csak egy csúnya macska, kár vele foglalkozni, akkor az egyszerűen megszűnik, esetleg megszelidül, belátja stb. Ehhez képest ma számtalan tagból álló kiképzett szélsőséges gárdák tömege áll készenlétben. Egyre többen pedig alig várják, hogy mindenféle dühüket a felkínált ellenségeken kitölthessék mindenféle következmény nélkül és még jó embernek is érezhessék magukat.
  Tegnap, száznyolc éves korában,  egy Brooklyn-i idősek otthonában, meghalt egy öregember.  Éppen a televíziót nézte, a kedvenc műsorát, a horgászok tíz percét. Egyszer ő is horgászott, vett egy botot magának, csalit is vásárolt a kikötőben, de egész nap nem…..