Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ibione

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azonnali hatállyal távoznia kell Vujity Tvrtkónak a TV2-től, írta a Blikk, majd az információt később a műsörvezető nekünk is megerősítette, időközben pedig a Facebook-oldalán is posztolt róla. "Baltazár inkább meghal, de nem alkuszik!" (részlet a Linda c. filmből)KÖSZÖNÖK MINDEN SZÉPET ÉS…..
ibione 2016.02.27 08:40:15
@Kytia: Tvrkónak egyetlen agysejtje többet, többet ér ennél a kigyúrt celeb vagy nem is tudom miféle embernél. Sok fontos és komoly információt adott nekünk Tvrtkó, amiért elismerést érdemelne, de hát ebben a Vajna féle TV-ben folyik szépen a népbutítás, oda ilyen celebekre van szükség mint ez a Berki, hogy az emberek agya tele legyen ezzel a sok baromsággal, és ne gondolkozzanak. Ne sajnáld Tvrtkó, te sokkal több vagy ennél. Egyébként ez a Berki nem hülye ember, de leginkább a csaláshoz és a pénzcsináláshoz ért, amiért áthág mindenen és mindenkin.Az Ő erkölcsi morálja hatalmas távolságra van Tvrutkoétól. minuszban...
( Berki Krisztián - nem a tornász ☺ - megtalálható a NAV, új, Index által is közzétett "szégyenlistáján" tatabányai címmel. Igazi példakép!!! )
ibione 2016.02.27 08:43:13
@CoolKoon: igazad van,,, a TV2-nél ők a kultúra... nem kell nézni az adót... ennyi...
Nincs oka panaszra az RTL Klubtól a Tv2-höz átcsábított egykori versmondólánynak: heti hatórás munkával több mint kétmillió forintot keres majd a TV2-nél. A Blikk legalábbis így tudja. Részlet a bulvárlap oknyomozásából: A csatorna valóban első osztályú sztárként kezeli…..
Bear Grylls a vadon Chuck Norrisa, egy slankított szabású John Rambo, akit bárhol dobunk le a Földön, könnyedén túlél, sőt még élvezi is. A sivatagban úgy sétálgat, mint más a plázában a karácsony utáni leárazások alatt, a dzsungelbe pedig úgy ugrik le, mint az átlagember a…..
ibione 2014.01.01 13:00:59
@Nűnű:
Osztom a véleményed, de szerintem ez nem szenvedés. Vállalták ezt, és végigcsinálták, ki hogy tudta, jót tett nekik.
Én már csináltam számomra nehéz dolgokat, amikor azt mondtam, hogy nem bírom tovább, de amikor sikerült, azt az felemelő érzést, azt a hitet öntudatot amit ez adott soha semmi nem adja meg.
"Aki dudás akar lenni, pokolra kell annak menni, ott kell annak megtanulni hogyan kell a dudát fújni"
Jobb mint bármelyik szappanopera, vagy valamelyik bugyuta show.