Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tokyo2

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Alfawise RST2056 elektromos fogkefe egy minden igényt kielégítő termék, ami alacsony árral és indukciós töltési lehetőséggel veszi fel a harcot a konkurencia ellen...
tokyo2 2019.04.28 13:07:46
@Weishaupt: Az ismereteim szerint a forgófejes sem forgófejes csak 15 fokban mozog el.
Kétszázszor jártam eddig a budapesti repülőtéren. Ennyi idő alatt kitapasztaltam, hogyan spórolhatok pénzt, hogyan nyerhetek időt vagy épp kerülhetem ki a tömeget az utazásaim során. Felderítettem a „lisztferihegy” kevésbé ismert zugait, miközben a saját káromon tanultam. Íme, ezek egy hivatásos…..
A főszezonban talán már nem variálnak többet a szabályokkal a fapados szolgáltatók, nem árt összefoglalni, kinél mi az ábra. Az utasoknak leghúsbavágóbb szabályokat szedtük össze, ezeket ajánlott ismerni repülőre szállónak, sőt, foglalás előtt is jó velük megismerkedni, a nekünk legjobb szolgáltató…..
tokyo2 2018.07.17 08:08:05
Turistabusz és vonat helyett Ferrarival szállítja utasait egy olasz cég Itáliában. Ha valaki nem szeretné a sofőrre bízni magát, akár maga is a volán mögé ülhet – természetesen csak egy képzett szakember felügyelete mellett. Nem kell feltétlenül Ferrarit venni vagy bérelni,…..
tokyo2 2012.12.26 20:34:15