Regisztráció Blogot indítok
Adatok
albkozi

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kipróbáltam a régi túrótorta receptemet diétásabb változatban és nagy örömömre nem vitte fel a cukromat. Hurrádejó! Íme a recept, ami attól, hogy nekemvaló, nagy kedvence Farkasnak és Pötinek is. Hozzávalók: 1 kg túró 3 db tojás 3 evőkanál búzadara (na, ebből nem…..
Piroska és Farkas Vacakul 2013.01.09 19:21:34
Nyafogós napokat élek meg. Nem azt jelenti, hogy egész nap jajgatok, vagy nem nevetgélünk Nünüvel nagyokat, mertde. Csak pocsék bőrben vagyok. A hányinger és a semmitsemkívánok, vagyis valamit nagyon, de fogalmam sincs, mégis mi az, amit szívesen ennék, az jó, mert a terhességgel…..
Piroska és Farkas Most meg herpesz 2013.01.04 19:31:33
Kjött a számon. Azonnal megnéztem a neten, hogy milyen gubancokat okozhat, mert mikor a kórházból eljöttem és bejött értem Nünü is, volt valami a kis csücsöricsőrén, amit közelről megszemléltem és gyanakodtam herpeszre (szerintem nem az volt), mire a nővérke azt találta…..
Piroska és Farkas Helyzet 2012.12.26 11:55:25
Ugy megyek ki pisilni, mintha aknamezon lepkednek. Volt vizit. Az a doki az ugyeletes, aki nyaron szendvicset evett, mig a masik kezevel az alvazamat uh-zta. Kozolte, hogy akarhogyis jajgatok, nem neznek meg uh-n, csak holnap, mert mit szamit az az egy nap. Ezt nem is minositem. Kint baratkoztam a…..