Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zadiste

6 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 ...büdösebb. És undorítóbb, főleg ha BKV-val próbálsz célba érni. A legjobb, amikor a 40 fokos testemnek nyomódó 40 fokos testek között valaki diszkréten böffent egyet a buszon, amin ugye nem lehet kinyitni az ablakokat, mert megy a légkondi, ami egyébkent nincs, ráadásul le…..
A feminizmus egy fantasztikus dolog… volt. Volt akkor, amikor a nők nadrágot kezdtek hordani azért, hogy nadrágot hordhassanak és nem a pucér melleiket nyomták egyes ország vezetőinek az arcába azért, hogy… nos, nem értem a metaforát. Egyébként sem értettem soha ezt a melltartó…..
Elöljáróban szeretném kijelenteni, hogy hivatásos macskabirtokos és nem mellesleg macskapárti vagyok, sőt, imádom őket… De! Úgy ám, mindig van egy de, kedves barátaim, ugyanis a macska borzalmas lény. Nem azért, mert ostoba, közel sem, sőt, okos, ravasz, de leginkább egy igazi…..
próba 2013.05.10 10:37:55
Ez egy kellemes hangulatú próba bejegyzés...
próba Üdvözlünk a blog.hu-n! 2013.05.10 10:32:36
Ez az első bejegyzés, amit automatikusan hoztunk létre. Vázlatban van, így csak a blogod tagjai láthatják. Próbáld meg átszerkeszteni, ha sikerült akár törölheted is és kezdődhet a blogolás.Kérdéseket és észrevételeidet a support@blog.hu címre tudod elküldeni. Jó…..
Hamu és Feltámadás Fagykontroll 2013.03.29 11:06:00
A hó. Hitem szerint mi, a kontinentális éghajlat szülöttjei, mind találkoztunk már a jelenséggel. Hideg, fehér, a TÉLI hónapok jellemzője, és nem a kísértet a hűtőből. De ha valaki esetleg még nem lenne egészen biztos abban, miről beszélek, fel lehet pillantani a…..