Regisztráció Blogot indítok
Adatok
The Fake Noise

16 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy változik a világ, úgy változik a zenei ízlés, maga a zeneiesség és persze számok mondanivalója is. Szerencsénkre a jelenlegi létező zenekarok többsége, egyre több energiát fektetnek abba, hogy legyen értelme is a dalaiknak, ne csak a levegőbe beszélve alkossanak valamit,…..
Itt a várva várt második rész! Elég nehézkesen indult a dolog, mivel páran eléggé ellentmondásosan álltak ezzel az üggyel szemben, de hát nem mindenki lehet egy véleményen... Végül aztán egészen jól jött ki a dolog, örülünk, hogy továbbra is vannak felettébb segítőkész…..
The Fake Noise 2013.08.04 17:55:35
@GombosAlex: igen, tisztában vagyunk vele, hogy sokan sajnos kimaradtak, de ez leginkább azért történhetett meg, mert vagy nem válaszoltak a leveleinkre vagy egyszerűen nem is találtuk meg őket. Ez ugye a cikk elején is olvasható. Remélem senki nem érezte ezáltal azt, hogy elhanyagolva van, szimplán csak mi se tudhatunk mindenkiről. :(
Üdv megint! Mostanában kicsit visszafogottabban mentek a posztolgatások vagy éppenséggel sehogy, de korántsem kell azt hinni, hogy feladtuk... Év elején egy egészen bő, ehhez hasonló helyzetjelentéssel indítottunk felétek. Sok mindent kitálaltunk akkor elétek, hogy a közeljövőben…..
Mint azt már említettük, sajnos nem mindenkit volt alkalmunk beilleszteni a grafikusokkal foglalkozó cikkünkben, amit nagyon is bánunk... Ugyanis nap, mint nap találunk tehetségesebbnél tehetségesebbeket, akik próbálnak elszakadni a megszokott stílusoktól és saját képzeletüket…..
A hétvégén ismét egy szomorú hírt közölt le több neves híroldal az egri helyzetről: a hamarosan megnyíló Dohánygyár KKK már zárhatja is a kapuit, mielőtt megnyitna... Következő volt a helyzet: Egerben, az önkormányzat segítségével nyílt volna a közeljövőben egy olyan…..
Üdv újra itt! Most egy rendhagyó résszel következünk, mert bár sokat dolgoztunk az információk összeszedésén, mégse mondható a most cikkünk eléggé kidolgozottnak(sajnos). Ahogy azt már párszor említettük a klubokat vettük jelenleg gorcső alá és megpróbáltuk összeszedni…..
Az utóbbi egy-két évben egyre jobban újra felvirágozni láthatjuk az igazi ős-hardcore szcénát Magyarországon, amit mi sem bizonyíthat jobban, mint a most következő interjúnk egy olyan zenekarral, melynek bár a tagjai egészen fiatalok, nagyon is tisztában vannak vele, hogy miről…..
A napokban egy olyan "fiatalemberrel" volt szerencsénk megismerkedni, aki nemhogy az underground életet kóstolgatja, hanem egyenesen benne él. Számos zenekart menedzsel, internetes zenei portálok szerkesztője és emellett van egy saját zenekara is, a Pass On Hope. Többnyire ezekről és…..
Nemrégiben egy magyar színtéren elég ritka zenei stílussal rendelkező zenekart ismerhettünk meg, akik - mint ahogy az a beszélgetésünk során kiderült-, eléggé lazán veszik az akadályokat, nem törődnek senkivel, szimplán csak azt csinálják amit szeretnek, mondhatni nagy…..
THE FAKE NOISE Scarify-interjú 2013.02.24 18:59:26
A veszprémi Makeshift Promise és a berettyóújfalui Replace My Heart zenekarokkal készített interjúk után következzen ezúttal egy fővárosi formáció, akik a tavalyi év folyamán jelentették meg EP-lemezüket, mely a Keserű névre hallgat. Dalszövegeik mélységét egyes kritikák az…..
Vagy talán nem is igazán helyzetjelentés, inkább csak segítség kérés. Na szóval! A helyzet az lenne, hogy mivel ténylegesen többen állunk a kezdeményezés mögött, de csak egy ember szerkeszt minden bejegyzést és oldalt, ezért némi segítségre lenne szükségünk. Igen, tudjuk,…..
Mint azt sokáig hangoztattuk, elindítottunk egy "Kihez forduljak?" c. pár részből álló cikksorozatot, amiben törekszünk a legfontosabb információkkal ellátni a zenekarokat, hogy mindig tudják, mégis merrefelé érdemes elindulni a különféle problémák megoldása érdekében. Az…..
Egy olyan zenekart volt legutóbb lehetőségünk meginterjúvolni, akik a modern zenei életben egy régebbi vonalat követnek, minden divathullám és ízlésficam nélkül. Ez kellemes meglepetés volt számunkra és úgy gondoljuk, ezáltal egy kisebb pozitív eszmecsere jött létre…..
Üdv újra itt! Mint már említettük, készítettünk egy nagyon kedves kis interjút egy olyan zenekarral, akik még egyáltalán nem ismertek a magyar zenei életben, de hatalmas lelkesedéssel állnak a dolgokhoz és bizton állíthatjuk, ez fogja őket a továbbiakban előrébb juttatni. Ez a…..
THE FAKE NOISE Helyzet-jelentés 2013.01.03 18:31:45
Üdv újra itt! Remek hírekkel szolgálhatunk így rögtön év elején, ugyanis sikerült megállapodnunk egy közel 14 ezres Facebook-kedveléssel megáldott underground zenekarokkal foglalkozó amerikai online magazinnal, az Idioteq.com-al. Ez annyit jelent, hogy mától kezdve rengeteg magyar…..
THE FAKE NOISE Kezdjük... 2013.01.01 19:07:40
Üdvözöllek\Üdvözlöm\Helló\Szevasz! A nevem Tóth Tamás, az egyelőre még nem sok múlttal, de annál nagyobb lelkesedéssel rendelkező, többnyire underground, de kizárólag magyar zenekarokat támogató Fake Noise média és nonprofit-támogató szervezet főszerkesztője\szóvivője.…..