Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bio Asszony

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Látványos változások Zuglóban címmel folyik a sikerpropaganda. A közpénzből készült Papcsák kampányfilm után tekintsük át kicsit objektívebben az elmúlt három év eredményeit az önkormányzathoz tartozó különböző területeken. Városfejlesztés +- Rendbe tették a…..
A június 20-i testületi ülésen Közérdekű kérdést tettem fel a a tavaly áprilisban megszavazott Képviselő-testületi ülések TV  közvetítése ügyében. Közérdekű kérdés a Képviselő-testület június 20-i ülésére.   A Képviselő-testület 2012 március 1-én…..
Megjelent a Zuglói Lapok idei 12. száma. Már nagyon vártam, mert kíváncsi voltam, hogy a kerületben két hetente teljes terítésre kerülő közpénzből készülő újságban, illetve a fideszközeli Helyi Témában milyen formában fogják említeni a 214 kerékpártároló…..
Bio Asszony 2013.07.09 16:28:47
ÚR ISTEN! Talán rossz irányba indultak a megélhetésért nyugatra kivándorló százezrek?!ÉS MIBE KERÜL NEKÜNK EZ A REMEK ÁZSIAI PR-MÓKA? www.youtube.com/watch?v=PUqhqzx_SbA

Ha nem tévedek ismét KÖZpénzből költ Simicskó elvtárs!? Vagy a saját - ITTHONRÓL HÍZLALT - offshore cégei "ADOMÁNYOZTAK"???
Hátrafelé-nyilazási TÁMOGATOTT OKJ-s képzésről tud vki? HASZNOS LEHET MÉG A JÖVŐBEN!
"Az újságírás nem más, mint valami olyasmit nyilvánosságra hozni, amit valaki más titokban szeretne tartani. Minden egyéb csupán PR." George Orwell Magyarország ökológiai rezilienciája kapcsán főként a termőföldre és az agráriumra koncentrálunk a lassan két hete…..
Meghökkentő, egymásnak ellentmondó döntéseket hoztak ma az elvtársak a testületi ülésen. Elsőként is nem vették napirendre a szocialisták Közbeszerzési Bizottság létrehozását javasló előterjesztését. Minek az? Még az ÖMTR-re sem került fel,  hát mit csináljunk pont…..
Bio Asszony 2013.02.03 16:46:04