Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fatyol111

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a kérdés sokszor felmerül bennem, és számtalan helyen és közegben feltettem már. Mindig más válaszokat kapok, de vannak ismétlődő motívumok. Néha nincs türelmem a dologhoz, de legtöbbször belemegyek az érdemi vitába, és az esetek több mint felében sikerül valamilyen konszenzusra jutnunk. Egy…..
Fatyol111 2016.09.17 21:05:32
@sztrugackij: A "homokosságot"/ gyűlölöm ezt a megfogalmazást, de muszáj idéznem téged/ önmagában nehéz utálni vagy gyűlölni a tevékenységet végző személytől függetlenül.Ne takarózz a kereszténységeddel, az utálatod minden, csak nem keresztényi."

A keresztény ember nem utál. Nem a feladata, hogy ítélkezzen, az embert nézi, amellett, hogy a homoszexualitást nem fogadja el. Azaz ezt úgy csinálja, hogy egyszerűen nem akar erről az adott buzival beszélni, minden másban szívesen a rendelkezésére áll. Azért mert a keresztény ember nem fogadja el a homoszexualitást még nem egyenlő azzall, hogy gyűlölködik. A muszlimok a mai napig gyilkolják a buzikat, keresztény ilyet nem tesz, csak annyit akar, hogy ne akarják már ráerőltetni, és főleg ne kérjék már tőle, hogy népszerűsítse.
Fatyol111 2016.09.17 21:35:44
@CoolKoon: Intelligens ember ugyanis nem ragadtatja magát ennyire szemellenzős, zárkózott, együgyű és buta kijelentésekre. Ergo a témához kapcsolódó hozzászólásod maradék részét kommentálni se érdemes.

Valóban?? És ez mégis mi:

members.coccozella.com/Nilrem/Gay-Pride-Barcelona-2010-2_ALT_page5.html

fappingclub.com/vn7Rq

Nézz utána a planned parenthoodnak, a félreértések elkerülése végett: nem csak az USAban, hanem az EU-ban is benne vannak. vimeo.com/152728936?ref=fb-share&1

A stílus, ahogyan te kezeled a más véleményen lévőket...nos, ebből látható, hogy mekkora tahó vagy aranyom. Arról nem én thetek, hogy te totálisan tájékozatlan vagy. A média arról twehet, hogy félretájékoztat. Igenis tehet róla. A menekültek NEM csak Európát árasztották el, és többek között a felrúgott al-nuras tömegggyilkos fociedző esete nagyott lökött az agymosott, aberrált Trudeau győzelmének Kanadában, meg a vízbe fúlt Alan Kurde esetében szépen elhallgatták, hogy apuka azért pakolta acsaládját a lélekvesztőbe, mert új fogsort akart, egyedül csak magára adott mentőmellényt, és körbehazudta a világsajtót, hogy beadta a menkültkérelmet Kanadába, holott esze ágában sem volt, ráadásul a testvére itt él.
Fatyol111 2016.09.17 21:39:14
@CoolKoon: te csak szimplán egy hülye agymosott ballibsi vagy. De majd buzi leszel, mert annyira peace meg love, hogy ki sem bírod, hogy ne próbáld ki a nagy szabadságodban.
Tisztelt Hölgyem/Uram!  Évekig dolgoztam egy multicégnél - pályakezdőként kerültem egy már évek óta ott dolgozó csapatba -, ahol sajnos én is áldozata lettem a munkahelyi pszichoterrornak.  Az első évben minden remekül ment, úgy tűnt, a főnököm nagyon is elégedett a…..
Fatyol111 2013.09.01 00:52:03
@kzolika: a magyarországon kívül lehet ugyebár kismillió helyen. Itt nem fizetik, nyugodt lehetsz.
Fatyol111 2013.09.01 01:00:42
@neoteny: Ugye az fel sem merült benned, mint nagy IT-s, hogy sok esetben más országbeli cég hirdet adott országban, mivel nyitni készül, de ettől függetlenül a saját megszokott titulusával hirdeti az állást. Itt is erről van szó. A "principal"-t nem szokás használni Kanadában, amellett, hogy nyelvileg helyes, de itt helyette a "director of Engineering", "Chief Engineer" or "Lead Engineer" kerül a munkaszerződésre.
Fatyol111 2013.09.01 03:45:28
@neoteny: A hirdetés nem egyenlő a hivatalos besorolással NOC. NEM ELFOGADOTT. Míg a chief enginerr-nek van NOC kódja, a principal engineer-nek nincs. Ha a fejed tetejére állsz akkor sem. Minden szakmának, poziciónak hivatalosan besorolt kódja van, az, amit itt a service canadánál használnak. Konkrétan az én szamámat is nevezik 5 féle képpen, a license-nél másként van a besorolás, mint ahogyan másként nevezte meg a biztosító amikor megadta a bond-ot, de a NOC szerint ismét más. Egyébként ez éppen azért fontos, mert a foreign workerek esetén így tudjuk a szakmát besorolni az itteni meghatározásba. Úgyhogy barátom "mondom én", aki többszáz jelentkezővel foglalkozom folyamatosan, kb mindenféle, bár főleg építőipari területen (azaz mindenféle professional is beletartozik), és a NOC kódokat álmomból felkelve kívülről fújom. Az egyik nagy montreali IT cégnél pedig az egyik legjobb haverom chief engineer, szóval az arcodat mostmár jó volna elrendezni, és tudomásul venni, hogy a világ annyira sokszínű, ahány felé élnek benne, és az, hogy valahol angol a hivatalos nyelv, még nem jelenti, hogy ugyanazok a kifejezések érvényesek mint a másik angol nyelvterületen. Én sem állítom, hogy UK-ban kenem vágom a besorolásokat, de ha nem haragszol itt nekem ez a munkám, illetve erre kaptam hivatalos, govarnmentes engedélyt, azaz hivatalosan is bizonyítottam már, hogy tudom miről beszélek, ugyanis saját cégem van, és a világ minden tájáról hoztam már ide embereket dolgozni a legkülönbözőbb ágazatokba. Másrészről a jobbank Canada hivatalos munkahirdetési oldala. megsúgom: egyetlen egy principal engineer-t nem találsz rajta. A többire meg teszek magasról, mintha a kijiji-n, vagy a craiglisten keresgetnél: valami csökkent értelmű bepötyögte akinek gőze nincs a helyi viszonyokról. És akkor most még finom voltam, és nőies.