Regisztráció Blogot indítok
Adatok
endi21

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Avagy egy sajátos politikai krimi újabb állomása A Fővárosi Ítélőtábla megváltoztatta az egy évvel ezelőtti elsőfokú ítéletet, amelyben engem és korábbi helyettesemet bűncselekmény hiányában felmentettek a hivatali visszaélés vádja alól. Az elsőfokú bíróság egy…..
Majdnem félidőig kihordott egy beteg gyereket, és kínok kínjával szülte meg, nem beszélve a lelki megrázkódtatásról, amit az egész család átélt. Élek a lehetőséggel, és én is megírom nevekkel a történetünket, ami a lányommal történt tavaly december elején. De az egész…..
Praxis Elvesztettük a kisbabánkat 2013.08.19 07:58:05
Az,  hogy elvesztettük a kisbabánkat egy nagyon szomorú része az életünknek, soha nem felejtjük, de nem is adtuk fel a reményt és belevágunk hamarosan újra.  A július 31.-én megjelent cikk kapcsán, úgy gondoltam leírom én is történetem. Életem egyik nagy tragédiája,…..
endi21 2013.08.20 17:33:21
Az európai fiatalok valljuk be, talán több időt töltenek a számítógép és a tévé előtt mint a szabadban, állatokkal pedig főleg ritkán találkoznak, ha nem az otthoni házikedvencről beszélünk. Shandor Larenty azonban pont az ellenkezőjéről lett híres, jó talán kicsit…..
Miért kell felülbírálni egy szülésindítás? Miért hagynak egy kismamát 3 napig étel nélkül? ÉS miért kell egy orvosnak a kismama súlyával foglalkozni? Kedves Praxis Blog! Történetem a legszebb dolog a világon, némi flegmával...  2012. 02.14én megtudtuk a párommal,…..
Praxis Elszakadt a gumióvszerünk 2013.07.07 09:09:46
Az ember igazítsa a nemi életét a bürokráciához... Tisztelt Praxis!    Az én történetem 2 éve történt, olyan nevetségesen szánalmas, hogy meg kell osztanom Önökkel. Remélem azóta javult a helyzet. 2 éve egy csütörtök esti szeretkezés alkalmával, szabályos…..
Nem kis kihívás, nem könnyű feladat. Mi magunk, ugye, hosszú évek nehéz munkájával jutottunk el odáig, hogy végre ott a fal, annál jobbra már nincs. Na de hogy a gyerek. Azt ki kéne még kupálni. Lóból már nem szophat, bassza meg az elmúltnyolcév. Bölcsibe, oviba is kell…..
endi21 2013.01.07 12:19:22
@rezsoatya: Ha meg lenni neki ez az ember, nem ücsörögne egész nap a gép előtt és nem gyűlölködne, uszítana ennyire... talán...
endi21 2013.01.07 12:51:56
@rezsoatya: Igen, lehet ma Mo-n nempolitizálni is. Én is ezt teszem. És köszönöm, jól vagyok. Ritkán nézek fel a face-re, ma megtettem és meg is bántam. Inkkább olvasom tovább Stendhalt és nagyon élvezem. A ilyen mocskot, amibe itt véletlenül beleléptem, igyekszem lepergetni a cipőm talpáról.
Együttérzésem mindazokkal, akiknek megélhetési problémáik vannak - nekem szerencsére momentán nincsenek. Ám ha lesznek, akkor sem fogok politizálni mert csak egy életem van és nem fogom gyűlölködésre-uszításra pazarolni. További szép napot!
endi21 2013.01.08 08:41:43
@rezsoatya: Köszönöm. Igyekszem egyáltalán nem politizálni. Úgy látom, a blogíró és a kommentelők többsége úgy politizál, akkora vehemenciával, mintha örökké élne... Zavar az egyoldalúságuk. Mintha csak a vagdalkozás töltené ki az életüket, de minek? Nézzék már meg a történelmet: egyszer fönt, máskor lent. Drágább lett a villamosjegy? Tíz év múlva lehet, h ingyenes lesz vagy még drágább vagy egyáltalán nem lesznek már villamosok sem. Nem hiszem, hogy T.M. éhenhal azért, mert munkanélküli. Nigériában valószínűleg éhenhalna, itt biztosan nem. Más perspektívából kellene nézni a dolgokat...
A világon lehet ezt azt javítani, azonban azonnal jelentkeznek az újabb problémák. Boldogabbak lettek-e a nők az emancipációval? Aligha... Sokan inkább teljesen tönkremennek bele, lásd T.M-át. Nem kellene, hogy így legyen. Vegyen vissza, adjon magának és a számítógépének heti 1-2-3 szabad napokat... bizonyára bölcsebb lenne, nyugodtabb és kevésbé ellenszenvesen megosztó. Talán boldogabb is. Kívánom neki.
A rengeteg adósság mellé még vehettünk egy alvástámogató gépet is. Egy év elég a magyar egészségügynek, hogy tönkre tegyen egy egész családot.  Férjem 48 évesen januárban kezdett panaszkodni, hogy időnként szédül, nem érzékeli a teret maga körül, mindennek neki…..
endi21 2013.01.02 18:49:31
@sárga nyúl: Akkor pont a nyúl volt köztük a legbátrabb, aki nem vedlett át? :D
endi21 2013.01.02 19:52:25
@sárga nyúl: Jobb, ha nem írnak az orvosok ide. Eszméletlenül kioktató, cinikus írásokat nyomtak be... amúgy... én is régi motoros vagyok, nicket változtattam... :) Untam már, h örökké a torkomnak ugrottak, ha meglátták a képem. :)
endi21 2013.01.02 20:12:41
@sárga nyúl: Titok. Igen, nekem is az volt az érzésem, h jól elszórakoznak itt, kiadják a feszkót... de mintha az utóbbi időben csillapodtak volna itt a kedélyek. Nem látom a nagy 1másnak rohanást, leugatást - a modikat sem látom beavatkozni. Leroi van még? (Az idegbeteg ideggyógyász...:D)
Közben kérdezgettem, mikor kerülök sorra ? A válasz : Fogalmam sincs ! Az égvilágon senki nem tudott róla, csak azért drukkoltam, nehogy elfeledkezzenek rólam ! Pesti kórházi „élményeim” :  A helyzet úgy hozta, hogy egy rövid időre kórházba kellett vonulnom. Negatív…..
endi21 2013.01.02 12:37:29
@Turchi: Mi a pláne ebben a panaszkodjunk blogban? Beleolvastam, jót szórakoztam, de semmi közét nem láttam a praxisbloghoz avagy az 1más kimarásához... :(
endi21 2013.01.02 17:05:05
/www.facebook.com/groups/141834932541470/
@Turchi: OK, köszi. Küldök Neked valamit a blogodba, amelynek még köze is van az eü-höz.
A Blikk írása:Labancz Anna gyilkosát már nem ítélhetnék el2010-11-15 13:55:00Nyomozók generációi dolgoztak az ügyön, a találgatások családokat tettek tönkre. Ezt az aktát már soha nem nyitják meg újra. (a.gy. MEGJEGYZÉSE: Anna se éltében, se holtában egyetlen családot sem…..