Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Local Patriota

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bemutatkozott a demokratikus összefogás kerületi jelöltje. Az évi közel 100 millió forintból finanszírozott kerületi sajtó lényegében a kormánypártok propagandagépezetévé silányult, és nem enged teret más pártok szereplőinek és azok véleményeiknek. Szerkesztőségünk…..
Tovább folytatódik a dr. Tóth és a TH18 kft. által sújtott társasház kálváriája. A mai napon ismét kikapcsolták a villanyt a társasház 30-as számú lépcsőházában. A ház neve lassan országosan ismertté válik. Lapunk mellett már országos napi és hetilapok is megírták a…..
Gyakorlatilag két éve szabotálja az önkormányzati társasházkezelő, a TH18. menedzsmentje, hogy a Csontváry. u. 30-38. számú társasház végre visszanyerje önállóságát és szakíthasson a közös képviselettel. A dr. Tóth Tibor József által vezetett cég gyakorlatilag mindent…..
Felgyorsultak az események a Városgazda Nonprofit Zrt. tulajdonában lévő TH 18 Kft. körül. Ez a hét több aktualitással is szolgál. Kedden társasházi közgyűlést tartottak a Csontváry 2 - 14 szám tulajdonosai, akik érdekes kezdeményezésnek lehettek tanúi. A TH 18.…..