Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ordassy

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fotó: Rich Fury / Getty Images Hungary Bocsánatkérő közleményt adott ki a Lost című sorozat alkotógárdája, köztük J.J. Abrams, reagálva Evangeline Lilly, a sorozat egyik főszereplőjének nyilatkozatára, amelyben azt mondta, reszketett megalázottságában a sorozat forgatásakor. Lilly, aki Kate-et…..
 Végre DajcsTomi is fölfedezett magának...Az egésszel csak annyi a probléma kicsirigó, hogy Bajnainak s nekem vajmi kevés közünk van egymáshoz, bár a színpadon a Gyurcsány helyett jobban jártak volna velem, hiszen helyettük, én a Ti picsátokat rúgtam volna szét,…..
Demcsák Zsuzsa párszor már bizonyította, hogy nem az eszéért szeretik, de ez talán mindenen túltesz. Kicsit biztos kellett érte térdelni, hogy csak egy szimpla ejnyebejnyét kapjon. Köszönjük az tv2-nek a színvonalas reggeli műsort. ..
Szebeni hétfői baklövése után a ma reggeli Mokkában Demcsák Zsuzsa égette be magát pazarul azzal, hogy röhögve számolt be annak a szerencsétlen 65 éves nyugdíjas papónak a haláláról, akit a két kedvenc háziszamara addig harapdálta és vonszolta, hogy csóri belehalt a…..
A Tv2 Mokka című műsorának egyik házigazdája valami különös oknál fogva (és nem, nem vagyunk hajlandók spekulálni sem) ha a "szamár" szót meghallja, átlényegül idétlen tinicsajjá, és ugyan mindegy, hogy a szamár éppen egy embert tép szét, vagy csak úgy legel és bőg,…..
Lassan már csak pár óra marad 2012-ből. A pontyok még talán csapkodnak a kádakban, a pezsgő behűtve a hűtőben, a buli leszervezve. Fenyőillat? Mézeskalács? Forralt bor? És persze rengeteg, finom étel. Reméljük, az is ízlett, amit idén mi szervíroztunk. Állandó és külső…..