Regisztráció Blogot indítok
Adatok
anonimus

4 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néhány héttel ezelőtt idéztük fel az Alaves – Liverpool összecsapást, és vele együtt Faragó Richárd legendás címbeli kommentálását… Nem gondoltuk, hogy ennyire aktuális lesz. Szombat este formálni kezdtük gondolatainkat: miként is lehetne frappánsan összefoglalni…..
A hét végén ismét harcba szállnak a „gyémántok”, hogy 2 ponttal növeljék megszerzett pontjaik számát. Ehhez azonban a nyáron megerősödött Neumann együttesét kell legyőzni. Több játékossal erősített Ágoston mester. Példaként említhetjük a rutinos kapust, Varga…..
A Diamonds igazi nagy csapat lett! Megállás nélkül nyernek, idén csak az ARES és az SZPK győzte le őket. Valaki egyszer azt mondta, hogy a nagy csapatokat arról lehet megismerni, hogy gyengébb formában is képesek nyerni. A Miskolc és a WS ellen is akadozott, csikorgott a gépezet,…..
1-2 csel gyakorlásnak A Következő videoból lehet 1-2 cselt ellesni, szerintem ki ezt megcsinálja tátott szájjal csodálja a Magyar mezőny ..
Diamonds Floorball Team Kezdés 2007.11.25 22:56:00
ELINDÚLTUNK Megpróbálunk minden meccsünk elött megkérdezni az aktuális ellenfelünk játékosát vagy vezetőjét, hogy mit is gondol a mérközésről!! És az ott elhangzott kérdésekkel utána saját csapatunkat bombázzuk!! Lesznek tipp versenyek amit a floorball.blog.hu oldaltól…..