Regisztráció Blogot indítok
Adatok
StackJ

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Tehernapló: Kezdetben vala az FBI Crew. Tényleg így volt? Vagy tudtok ősibb formációkról? Mr. Wax: Tudok. Az FBI Crew előtt volt a P.E.D., ezt jómagam és egy barátom alapítottuk, ezzel indult minden. Akkor még csak neki volt C64-e, nála „gépeztünk”. Vele kezdtem el az…..
StackJ 2014.02.13 20:37:43
@bl4ze: Hello Wax! Klassz a cikk, csak kicsit általános és érezhető rajta az "idő megszépít mindent" életérzés. Tény, hogy az FBI és a CHR -talán- a legelitebb magyar csapatok voltak, csak olyan volt az egész, mint egy gyár: rengeteg taggal, voltak akik nem is nagyon ismerték egymást. Arcoskodás is akadt -hol nem- pédául a CCCCP-n te őrizted a lépcsőt, így védve meg az eliteket a lamer tömegektől... Emlékszem, mikor Jean a Csokiban egy 8"-os floppylemezzel rohangált és akihez tudott odament, hogy ezen vannak az új stuffok, kellenek-e? Egyébként szép idők voltak az összes flame-mel, haraggal-kibéküléssel együtt! Közületek Jean-t ismertem, Painkiller-rel jó barátságban voltam (vagyok), Warhead pedig a mi akkori csapatunkból a Fellowsból került a Faces-be, majd hozzátok. Az általad említett Triumwyrat-dologra nem emlékszem, mondjuk én elég későn léptem be hozzájuk és -azt hiszem- akkor az egyetlen budapesti tag voltam. Örülök, hogy végre valakinek sikerült szórabírni téged, úgy tudom nem ez volt az első megkeresés!
Üdv:

StackJ /Triumwirat (azelőtt Fellows és Stella)
StackJ 2014.02.13 21:46:20
@bl4ze: Sebaj! :) Painkiller jelenleg Belgiumban él a családjával. FB-on megtaláljátok!
StackJ 2014.06.12 03:27:33
@mgabrielm:
Tudom, hogy sokat jártál Krisztiánákhoz, már, ha te az ex-Idiots-os logografikus Gabriel vagy. Jópárszor találkoztam ott veled, de nem igazán kedveltük meg egymást. Esetünkben nem tiszteletről van szó, hanem arról, hogy Wax másképp emlékszik vissza a dolgokra, mint én. Szerintem ezt az előző postokban meg is beszéltük vele. Ezért nincs is rá szükség, hogy megvédd, mert nincs mitől. Szerintem ti (a Rascal és LaySoft nélküli Idiots) inkább a harmadik hullám voltatok. Karikára nem igen emlékszem a Csokiban, bár kettő is volt belőlük. A C64-es és az Amigás. Ja és a C64-be nem csak a 5.25- ös lemez volt jó, hanem a 3.5-ös is. (Lásd 1581-es drive.) Ha visszaolvasol, akkor észreveszed, hogy csak Jean hülyéskedett egy 8 collos lemezzem, hogy azon vannak az új stuffok. Zsolt pedig, mondjuk ki: szoftvernepper volt. Persze akkoriban ez hazánkban nem volt illegális dolog.
A hatodik Árok partyn különleges vendéget köszönthettünk előadóként. Dr. Kovács Győző ismert és elismert szakember volt hazánkban éppúgy, mint külföldön. A hazai informatika egyik úttörője, az első magyar számítógép építője, a Magyar Köztársasági Érdemrend…..