Regisztráció Blogot indítok
Adatok
György Németh

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap ugyan azt írtam, hogy az oroszok harcolták ki a Szíria elleni amerikai légicsapás elnapolását, de ebben egyéb tényezők is komoly szerepet játszottak. A közvélemény, az internet, és Irak bosszantó öröksége. A közösségi felületek, az alternatív média növekvő…..
Még Ceauşescuról ment valamikor az a szólás, hogy ő a fordított Napkirály: Nyugaton nem kel(l), keleten nem nyugszik. Nála is időbe telt, amíg keleten-nyugaton kiderült róla, hogy még az itteni mércéjével mérve is zsarnoki rendszert épített ki. S ami a külkapcsolatokban…..
Bár Áder János megvétózta, a parlamenti véghajrában 2013. június 26-án az országgyűlés szinte változtatás nélkül fogadta el a lex Margitszigetet. Ennek értelmében a Fővárosi Önkormányzat lesz a meghatározott feladat- és hatáskörökben eljárni jogosult hatóság, és a…..
Ment a Debil, jött a Miska, de nem változott lófasz se. Jót röhögtünk, amikor emberünk azt ígérte, hogy most aztán kiscserkész becsszóra kiszámíthatóvá válik a gazdaságpolitika, de ami az elmúlt másfél hónapban történt, így is faszkorbácsért kiált. Mivel Mihály…..
György Németh 2013.06.25 08:09:25
Mennyi? 30!  Öccázhuszonhét, há' mennyi lenne? 10% már csak kijár a Nemzeti Kapdohányosnak az 5378 trafikjogból, ha már így meg teccett neki írni a trafiktörvényt, hogy intézményessé tehető legyen A Párt hűbéresmutyija. Ne nézzél már ennyire ijedten, mint…..
Mottó: "Az igazi megszállott élsportoló soha nem tudja abbahagyni. Senna: neki is volt családja, többszörös világbajnokként nem tudta abbahagyni, pedig voltak baljós előjelek azon a hétvégén. Vagy pl. Niki Lauda: egyszer már kihúzták az égő autóból, mégis visszaült. Ezek az…..
György Németh 2013.05.24 07:20:31
@Szúrófény: Kedves mestered kimaradt?
Bencsik András volt és jelenlegi munkásőr számára nehézséget okozott, hogy definiálja a Fidesz székházát törvénytelenül, a kerítésen átmászva blokád alá vevő alakokat, legalábbis ez derült ki a pártszékház védelmére felhívó Facebook üzenetéből. Vele ellentétben…..
A probléma maga a kormány locsogása, a megbízhatatlanság, a felkészületlenség, a komolyan vehetetlenség. A kormány mondhat akármekkora számot, minden megnyilvánulásával csak elmélyíti saját hiteltelenségét. Beszéd- és párbeszédképtelen a társadalommal.  Lebotorkálok…..