Regisztráció Blogot indítok
Adatok
arandria

14 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kiről nevezték el az Ajtósi Dürer sort? Ki volt Horváth Mihály, Falk Miksa és Kacsóh Pongrác? Folytatódik a sorozat. Az első részben némi poénkodás után az elmúlt rendszer ismerősebb utcaneveiről volt szó, most pedig jöjjön néhány a mai utcanevek közül, két részben.…..
Rengetegféle köztéri lámpa van Budapesten. Igaz nem ártana, ha legalább kisebb városrészeken belül egységesítenék az arculatot, de ha az egész várost nézzük, én nem vagyok ellene a tarkabarkaságnak, ha már egyszer a fővárosunk építészete is ilyen. Az Urbanista rendszeres…..
Úgy gondoltam, hogy sok régi, vagy régies hangulatú zene után nagyon modern és naprakész leszek, és mivel nem veszem túl komoyan, hogy csak magyar zenék szólhatnak, ezért az idei Grammy díj esélyeseit mutatom be. Ki-ki vérmérséklete szerint eldöntheti, hogy ezek a világ jelenlegi…..
Zenés útibeszámoló egy amerikai utazásról, 2 részben. A 2005. szeptemberi adások ismétlése, ez volt az első alkalom, amikor megszólaltam a Zöld rádió mikrofonja előtt.        Az adást ezen a linken lehet hallgatni..
Ismeritek azt a történetet, hogy 10 nő utazik a repülőn? Ha nem, akkor ajánlom az alábbi beszámolót. Pötyi71 és barátnői felkerekedtek, hogy megnézzenek néhány olasz várost. Közben lerepültek 8 szektort, érintettek 4 országot, a repülőjegyekért  fejenként mindössze kb.…..
Ősbemutató a Zöld rádióban: az érzelmes dalok kedvelőit várjuk november 7-én délután 6-tól 7-ig a Hangdoboz különkiadásában, amikor a Czenke Mihály táncdalaiból készült CD-t játsszuk le, elsőnek a hazai rádiók közül. Énekel: Hegyi Erzsébet és a dalok szerzője.Az…..
Ha a Szent István-napi tűzijáték után valaki még rádiózna, azt az ünnep hangulatához illeszkedő Kormorán felvételekkel várom.         Belehallgatok a Zöld rádió műsorába ..
Maradt még sok ismeretlen Máté Péter felvétel, ezért folytatom az előző héten elkezdett műsort.     Belehallgatok a Zöld rádió műsorába ..
Az ismeretlen Máté PéterA ma este lejátszásra kerülő dalokból az énekes halála miatt már nem készült stúdiófelvétel. Házilagos körülmények között, saját zongorakísérettel, demó jelleggel vette magnóra őket. A rosszabb hangminőséget ellensúlyozza a dalok…..
Szerelemcsütörtök - 4Amore alla italiana - olasz slágerek magyarul..
Szerelemcsütörtök - 3Szerelmes duettek..
Szerelemcsütörtök - 2Férfi előadók szerelmes dalai...
Szerelemcsütörtök - 1Szerelmes dalok női előadóktól...
Maradt még bőven a nyári slágerekből, ezért folytatódik a múlt héten elkezdett összeállítás. Régi és új dalok, egy a közös bennük: mind a nyárról szólnak. Néhány előadó: Animal Cannibals, Baby Gaby, Dobos Attila, KFT, Sárosi Katalin és még sokan mások.Belehallgatok a…..
A nyár közepén, egy nappal Szent Iván éjszakája után mi más lehetne a téma, mint a nyár? Kedvelt, és kevésbé ismert nyári zenék szólalnak meg a Zöld rádió műsorában.Belehallgatok a Zöld rádió műsorába ..
Végetér a több mint fél éve tartó időutazás, a zenei visszatekintő sorozat utolsó adása következik. Az adás a huszadik század első felének magyar zenéjéből válogat, a két világháború, a Horthy-korszak, és a negyvenes évek végéről a sztálinizálódó ország hangzó…..
Az adás az ötvenes évek zenei világába vezet: ma már ritkán hallható korabeli táncdalok, filmzenék, mozgalmi indulók segítségével. A zenék között szó esik a korszak érdekesebb híreiről, eseményeiről is. Adás közben itt leszek az oldalon, örömmel fogadok minden…..
Újra ladányi invázió Cserépben! Irmuskának még nincs már van szerkesztőségi kulcsa, addig is távbejegyzés. plusz az indán 32 kép városvédőkről. 2008.október 25-én Cserépfaluba látogatott a Püspökladányi Városvédő és Szépítő Egyesület és a Kossuth Olvasókör. A 45…..