Regisztráció Blogot indítok
Adatok
christus

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Annyi eredménytelen év után részsikernek örvendhet a Kuruc.info letiltásáért eltökélten küzdő tábor. Törölték a Facebookról az oldal profilját, a Mandinerhez eljuttatott közlemény szerint a Tett és Védelem Alapítvány közbenjárására. Mint írják: „A magyarországi…..
A Melia-hegység lábánál elterülő árkot szép lassan feltöltik a benne található hullák. Spartacus hiába állapította meg igen ügyesen, hogy a gödör megmászhatatlan, ráadásul a másik felén rómaiak tanyáznak, páran mégis megpróbáltak valahogy átkelni rajta. Aki nem fagyott…..
Monkey Blog 31 2009.11.25 17:53:51
Elég sok helyen megtanítanak egy kézen 31-ig számolni, ha meg nem, akkor íme egy kis útmutató, hogyan nyűgözd le haverjaidat kocsmázás közben.Az egész a 2-es számrendszeren alapul, ezért az egyszerűség kedvéért beszámozom az ujjakat az ábrán látható módon. Mint látjátok,…..
Monkey Blog Ébredésem 2009.10.24 18:11:00
.brk - ÉbredésemŐsz, esős nap, reggel 6 óra, Csörög a telefon, "A Mindenhatóra, mond mivan, hogy ilyenkor hívsz?" Szólok a kagylóba, de választ nem kapok, Csupán egy puffanás, az ami megtöri csendet.Ahogy lehull a polcról A kis hercegÉrzem, hangulatomra bélyegként…..