Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Indian_Joe

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A legendásan Isten- és idegenfélő, valamint idegengyűlölő és egyszersmind minden újtól és újítástól paranoiásan ódzkodó magyar nép megannyi kissé kiszinezett mondában és hősregényben, újabban silány minőségű hollywood-i produkciók által is szivesen emlékezik meg…..
Kapcsolati tőkénk segítségül hívása az álláskeresésben kézenfekvő és kötelező, de ez elég sok munkával és nehézséggel jár – a közhiedelemmel ellentétben nem könnyebb, mint a „szabadpiacon” állást találni, csak másképp nehéz. Sőt, bizonyos esetekben rosszabb kimenettel jár az álláskeresőnek. Nem…..
A sorozatrandizó Nyelvtanárnő 2020.02.17 09:23:54
Ilona angol-német-olasz nyelveket tanít középiskolában és magánban. 33 éves, dögös MILF kategória csak épp gyerek nélkül. Tinderen arról beszélgettünk, hogy mindketten öregek vagyunk már a tinderes ismerkedéshez (khm). Akármikor írtam, Ő másodperceken belül válaszolt, ami eleinte szimpatikus volt,…..
Indian_Joe 2020.02.19 15:34:09
@Womb Rаider: Rendorre meg nem is gondoltam. A fegyveres testuletekre nem izgulok. Az idosebb nok a gyengeim. Szerettem volna, ha egy 50-es csajjal veszithetem el. Most mar 42 vagyok, szoval ebben mar semmi plane nincs. A tanar vegul megadatott. 13 evig eltem egyutt a volt felesegemmel. Tole van a szakmara nemi ralatasom. O eleg komolyan torodott a makulatlan hirnevevel. A varosban koztiszteletben allt o is, meg a szinten tanar szulei is. Nem is epp ok nelkul. Az oviban az ovonokert is odaig voltam.
Nem gondoltam, hogy valaha is randi lesz belőle. Mikor megláttam, csak poénból húztam jobbra tinderen, mire párba rendezett a program. Bea 31 éves, szép arc, sportos testalkat, fekete, vállig érő haj, barna szemek, modern hipszter szemüveg (az a vastag keretes). Randiztam már hasonlóval, hipszterrel…..
Folytatva az előző posztomat, ami az idegennyelvű állásinterjúkra felkészülésről szólt, most az ilyen interjú menetének néhány specialitásáról írok. Alapvetően kétféle idegennyelvű interjút lehet megkülönböztetni: - Az interjúztató nem tud magyarul, idegennyelven kell…..
Sokszor hangzik el baráti beszélgetésekben (és nem csak azokban), hogy Magyarországon az álláskeresés során (is) elsősorban a kapcsolatok számítanak és csak másodsorban a tudás és a tapasztalat. Csaszi leveléből az derül ki, hogy az elmúlt időszak eseményei benne is súlyos…..
Indian_Joe 2012.12.22 11:16:33
@nigara:
Arrol megy a picsogas, hogy a Joska Pistat elonyben reszesitik, mert ismer valakit.
Magyarorszag viszonylag kicsi orszag ~10 milio lakossal. Fokepp Budapest az univerzum kozeppontja. A kapcsolati halok hamar korbeernek.
Pl. en magam is sokszor lepodok meg rajta, hogy barhova is megyek, szinte mindenhol talakozok olyan emberekkel, akikkel vagy ismerjuk egymast, vagy van kozos ismeros, aki kollega volt. Pedig en meg senki se vagyok.
Ennek tukreben nem kell csodalkozni.
Ha meg valaki melot keres, akkor meg sajnos bele kell kalkulalni azt, hogy a legtobb helyrol valasz se fo erkezni. Sajnos ez ezzel jar. En kb. 10 utan mar szamolni sem szoktam. Aztan egyszer ugyis egymasba botlunk azzal a ceggel, ahol azt mondjak, hogy csak en kellek es senki mas. Turelem tornaterem.
A munkahelyi elet a maga osszes gyonyorusegevel meg egy ujabb cikk targya lehet /folyosoi pletyi, egymas kibeszelese, nyali stb./. Sajnos azt en is tapasztaltam, hogy kulfoldon messze nem olyan szinten megy, mint itthon.