Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ipari szalonna

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyilvánosságra került a lista, amelyből az érdeklődők megtudhatják, hogy mely egyetemi szakokon nem  lesz egy darab  államilag támogatott hely sem jövőre. A proscribált diszciplínák nem fölöslegességi hanem alfabetikus rendben sorjáznak, így azonnal szemet szúr az…..
ipari szalonna 2012.12.22 09:31:55
@FILTOL: A nickedből ítélve nem vagy egy mai darab te sem. Aki tudja, mi a Filtol, az velem együtt szocializálódott. A 70-es, 80-as években is ilyen öntudatos voltál? Vagy velem együtt, KISZ-tagként, művházakban és koleszokban ittad a VBK-t, és filmklubokban nézted a tiltott filmeket? Mitől ez a habzó, fortyogó indulat?
Annak, aki nem plázázik és unja a tömegfilmeket, musicaleket, aki értéket akar fogyasztani, alig maradtak helyek. Megfojtották azt ART mozikat, fogynak a színházak, vidéken nincs már semmi. Birka népnek elég a TV. Tömeges elbutítás folyik, Orbánék legnagyobb ellensége az önállóan gondolkodó, véleményt alkotni képes ember. Nagy, buta nyáj kell nekik, akik legfeljebb az ostoba, tőmondatos lózungokat képesek utánuk bégetni, persze anélkül, hogy felfognák, mit is óbégatnak. Hogy a fenébe nem tűnik fel, hogy mennyire hasonlít mindez a saját fiatalságodra???????? El a kezekkel Vietnamtól!! Nem leszünk gyarmat!! Hányinger. Már persze azoknak, akik nem szenvednek amnéziában.
ipari szalonna 2012.12.22 09:35:10
@Pásztor Miklós: hát ezt már buktam. Kétkezi közgazda vagyok... Ráadásul nőnemű humanoid. És utálom a focit. Plusz jóval magasabb vagyok Orbánnál. Halmozottan hátrányos helyzetű vagyok a jelen körülmények között. HHH.