Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hülyeállat

9 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
De minek. Egy hete szivárgott ki az első rádiófelvétel Nick Cave készülő lemezéről, most itt a második. Hatalmas előrelépés: Nick lassan felkapaszkodik a tizenkettő-egy-tucat MySpace-bandák színvonalára. Nick tegnap interjút adott a BBC 6 Music csatorna reggeli műsorának,…..
Hülyeállat pszichoblogja 2007.12.31 10:13:37
B.Ú.É.K, vazze...Átnyálaztam tegnap a szilveszteri műsorajánlókat. Egyetlen szóban össze lehet foglalni: gagyi. Szokás szerint, jegyzem meg. Ez van. De nem ezt kell szeretni. Ez egy hülye székely mondás, amelyet sokan holmi régi, bölcs beletörődésnek neveznek. Amolyan székely…..
Hülyeállat pszichoblogja 2007.12.25 20:02:00
Télapó egy kurvaEbben egyezzünk meg. Télapó egy kurva. Ezen nincs mit szépíteni. Egy ócska Mikulás- koppintás, amolyan amerikai módra. Mint a Fehér Ház. Ott is szépen összekutyulták az ókori római, görög, neoklasszicista stílusokat. Utóbbi meg egy kurva nagy giccs, meg kell…..
Érdekes dokumentumra bukkantam ma reggel, mikor megnyitottam emaileimet. Egy „Put that bigger penis under the Christmas tree” tárgyú levél és a Nokedlipusztai Kastélyszálló karácsonyi üdvözlete között ugyanis ott volt Ján Slota, a schengeni határnyitás alkalmából el nem…..
Hülyeállat pszichoblogja 2007.12.15 21:10:07
CsakManapság már nyugodt lélekkel viccet gyártani sem lehet. Lassan nem marad delikvens akin röhögni. Valamelyik napon azt hallottam, valami hájas fickó kérte, hogy hát már a kövéreken se röhögjünk. Nem is tudom. Akkor már a nagyorrúakon se? Nekem szép nagy vonatkampó van a két…..
Hülyeállat pszichoblogja 2007.12.12 18:32:02
Na most azért nem frssítettem, mert ezidő alatt, míg részemről baszatlan maradt a webfelület, úgy ittam gyerekek, mint a göde. Dunsztom nincs mi az a göde, illetve milyen madár, de olyan hülye neve van! Szóval ittam, ittam, ittam, cigarettáztam, cigarettáztam, fingtam, szartam,…..
Hülyeállat pszichoblogja 2007.12.02 09:51:14
Szakmából adódóan nekem a vasárnap hétfő. Erre monnyák jobb helyeken: vazzeeee!Derága nemolvasóimnak, s amúgy általában a webfelületnek: alighogy megtanóltam képet feltőtni, béjelentem ma csakazértsem kaptok képet!..
Azt hiszem megért az idő egy ügydöntő népszavazásra Erdélyben. Ugyanis egyre égetőbbé válik a kérdés, hogy ki a nagyobb ökör, a székelység úgy általában vagy az RMDSZ, úgy általában. Ugyanis az index.hu tudósítójának erdélyi élménybeszámolójából kiderül (itt), az RMDSZ-ben élő és alkotó…..
Hülyeállat pszichoblogja 2007.11.27 13:22:04
A nyolcadikÉn a hét főbűn mellé odacsapnék még egyet nyolcadiknak. Az utcán ordítva bunkofonon beszélést. Csak úgy megyek, s hallom: áj, áj, áj. Meg állok, háha nekem szól. Hátravetem tekintetem, s áll egy bajuszos ruhásszekrény, bunkofon be, s ordít(becsszó 100 méterre…..
Hülyeállat pszichoblogja 2007.11.26 20:37:00
Na mostmárEgy agybaszó este hét órás hír. Román adó persze, a magyar adók híreiben jóval kevesebb a totál szakmaiatlan fogás. Szóval a hír: nyolcéves kissrác kiugrik az emeletről (ez ma volt), mert nem engedték internetközelbe az ősök, meg elvették tőle a mobilt. Eddig semmi…..
Bozót.harcos kolléga témával foglalkozó posztja szép pályát futott be, de a végkifejlet és az eredményvárás bőven megér egy újabb bejegyzést. Ugyanis már csak egyet kell aludni, hogy kiderüljön, lesz-e képviselete a romániai magyarságnak az Európai Parlamentben (Gál Kingán…..
Hülyeállat pszichoblogja 2007.11.25 23:12:27
Politika van vazzeeeMa este hirtelen jött az ötlet. Többet soha, egyetlen szavazás után, de előtte sem kérdek senkit, kire szavazott, fog, vagy izé. Ma délután a haver átszólt a messen, hogy aszogya, na mentél szavazni a pártodra? Milyen pártomra? Én! Van politika vazzeee! Nem…..
Hülyeállat pszichoblogja 2007.11.25 18:15:56
Most induló bejegyzések Csak úgy magamnak, szeretteimnek, meg speciel néhány hányadék alaknak. És hogy a gyanúba bé ne keverjenek teljesen, megvárom a romániai ejróparlamentárisos választások lejártát. A miheztartás végett. Sosem lehet tudni. Hogy miért nyomom majd a téma…..