Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ihász Gergely

107 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha a történelmet nézzük, akkor bizonyítható, hogy semmi sem lehetetlen az ember előtt. A barlanglakó létből eljutottunk a mai modern világig. Nem volt egyszerű és sima út, de nézzünk szét milyen komplex világot építettünk.  Az életet, világot, folyamatosan építjük és építeni fogjuk. Az embert…..
Mit tegyél, ha félsz kiállni magadért? Sokszor elfogadjuk mások kérését, döntését, csak azért, mert nem akarunk ellent mondani vagy konfliktust kezdeményezni. Ha te is ilyen személy vagy, ne bánkódj. Ennek vannak jó oldalai is te is tudod.  De mit tegyél ha több olyan helyzetre bólintasz rá,…..
Már megint eltelt egy év és nem történt semmi az életemben. Még mindig azon a lélektelen helyen dolgozom és még mindig az apámmal élek együtt... pedig megfogadtam, hogy idén változtatok és mi történt? Semmi... Én már ilyen szerencsétlenül fogom meghalni. Szerintem sokan érzik ezt minden év végén,…..
Nosztalgiázzunk! Milyen gyakran van, hogy előveszed gyermekkori, fiatalkori képeidet. Hajlamosak vagyunk a jövőbe és problémákba élni. Sajnos vagy szerencse, de elménk a problémákra, rizikókra van kihegyezve. Az örömöt, sikert kevésbé tudatosítjuk. Egy-egy problémával képesek vagyunk napokig vagy…..
Gyermekként szinte minden filmet megnéztem amit a Tv-ben, Moziban le lett adva. Nem válogattam a filmek között. Megnéztem az akció, dráma és mese filmeket is. Ahogy legtöbbünket, a filmek története, a főszereplők magával ragadtak. A film után a kertben én voltam Indiana Jones, az iskola padjai…..
Ha beírjuk a keresőbe, hogy “To most boring day of the week” (A hét legunalmasabb napja) akkor első helyen kiemelve a vasárnap jelenik meg. Ez az a nap, mellyel a legtöbb ember nem tud mit kezdeni. A mai felnőtt társadalom Hétfőtől-Szombatig hajt, hogy elvégezze a feladatait. Hétköznap a hívatás,…..
Napunk részei a stresszes helyzetek. Azon kapjuk magunkat, hogy egy problémát megoldottunk és ott a következő. Minden korosztálynak megvannak a maguk megoldandó feladatai, a gyereknek épp úgy, mint a felnőtteknek. Nem tudom, korábban, az előző generációknál hogy volt, de tény, hogy ma nap mint…..
Ma még mindig távol, de egyre közelebb, hogy visszaáll az élet a régi medrébe.  Vagy mégsem? Tavaly, mikor elkezdtünk maszkot hordani, idegen, szokatlan, rémisztő volt a használata. Emlékszem, mikor még nem volt kötelező, és az első emberek megjelentek maszkban az utcán, idegenűl fogadtam…..
Hogy itt-e a vége ennek az időszaknak, vagy lesz-e folytatása nem tudjuk. Egy biztos embert próbáló idő volt ez nekünk. Sokat tanultunk magunkról és a világról. Pál Feri atya mondta, hogy most egy Egyetemes tapasztalatban lett része a világnak. Globálisan tapasztaltuk meg ezt az időszakot, ahol…..
Az igazság az, hogy kevesen használják ki a tehetségüket maximálisan. Minden ember, köztük te is határtalan erőforrásokkal és képességgel rendelkezel, amit bölcsen kihasználva bármit elérhetsz, amit csak megálmodsz. Hogy miért nem lesz mindenki sikeres, gazdag és boldog? Mert nem fizetik meg az…..
Minden munka más és más képességek összességét igényli, de vannak olyan alapképességek, amelyeket minden munka megkövetel! Szüleink még megtehették, hogy egy idő után abbahagyták a tanulást, mi már életünk végéig tanulásra kényszerülünk. Azok lesznek a nyertesek, akik a tanulást szokássá teszik és…..
Minden sikertörténet kudarccal kezdődik és sajnos sok élet is kudarccal végződik. Gyermekként teljesen természetes, hogy minden cselekedetünk először kudarc áldozata. Vegyük csak a járást. Hányszor estünk el, mire megtanultunk járni. Ekkor senki sem szólt, hogy hagyd abba a próbálkozást, minden…..
Folyamatos kihívások elé állít minket az élet, amikkel meg kell birkóznunk. Ha metaforával élünk, kint vagyunk a nyílt vízen, ahol egymást érik a viharok, az erős hullámok, melyeken keresztül kell küzdenünk magunkat. Adódnak békés időszakok, de ha a fejlődés, a növekedés útján vagyunk, akkor…..
A stílus maga az ember. Férfiként mégis szinte zérus mennyiséget foglalkozunk a megjelenéssel. Azt látom, hogy itthon is igen megosztó a kép a férfiak öltözködése kapcsán. Szakadék tátong a fiatal és az idősebb generáció között. Míg a szüleink hajlamosak elhanyagolni megjelenésüket, addig a “Z”…..
Mindannyian átélhettünk olyan helyzetet, amikor gyermekként az osztály előtt kérdeztünk valamit, de válaszként csak egy megalázó nevetés érkezett az osztálytársak felől. Mai napig pontosan emlékezhetünk a pillanatra, az illatokra, hangokra, fényekre. Ha te is átéltél hasonló kellemetlenséget, biztos…..
Foglalkoztatott már a kérdés, hogy valójában miről is szól az élet? Kutattad már a választ, hogy miként találhatod meg benne a helyed, hogy vajon mi is lehet benne egyszerűen a “lényeg”? A mai világban sokkal nehezebb megtalálni ezekre a válaszokat, mert annyival jobb körülmények között élünk…..
Te is vágysz egy gazdagabb életre? Nem tudod, hogy miért nem sikerül előrébb jutnod? Szerető családban nevelkedtél, ahol a szüleid keményen, becsülettel dolgoznak?Ha ez mind igaz rád, akkor a legjobb cikket olvasod. Tudom mit érzel!Egy átlagos, középosztálybeli családban nevelkedett gyereknek a…..
Sok cég küldte a dolgozóit home office-ba, azaz otthoni munkavégzésre. Vannak olyan munkavállalók, akik egyedül élnek és nincs társuk, akivel megoszthatnák fizikálisan a mindennapokat. A magány lehet az ember egyik legnagyobb ellensége. Mégis mit tehetünk ha egyedül vagyunk? Sétáljunk a…..
Amikor mikor előszőr kirúgnak minket egy munkahelyről, elhagy minket a motivációnk. Csalódunk! Nem tudom, veled már megtörtént-e, de amikor nekem felmondtak az lélekölő volt. Egy nyugodt napon behívott a főnök és közölte ennyi volt… Az érdekesség az, hogy ez mindössze két hét után…..
A vállalkozásoknak mindig erős vezetésre volt szükségük, ahhoz, hogy sikeresek legyenek, ám most van leginkább szükségük igazán megfontolt és bölcs vezetőkre. A legrosszabb amit tehetnek, ha most gyors, felelőtlen döntéseket hoznak. Habár nehéz időszak előtt állnak a vállalkozások, a…..
Tudjuk és érezzük, hogy ebben az időben nehéz hideg fejjel gondolkodni. Ott a kísértés, hogy minél gyorsabban hozzunk meg döntéseket. Egy borzasztóan nehéz és bizonytalan időszak ez most. A legbölcsebb ha nem kapkodunk. De mégis mit tehetünk, hogy jó vezetők maradjunk egy ilyen krízis…..
Már most érződik a vírus hatása a cégek életében. Hogy mi fog történni pontosan, azt senki  sem tudja. Mindenki próbál hideg fejjel tervezni és haladni előre. Biztos, hogy lesznek vesztesei ennek a vírusnak a gazdasági szereplők körét tekintve is. Mind emlékezünk még a 2008-as évek…..
Jelenleg nem lehet tudni meddig és mekkorára fog eszkalálódni a mostani járvány. Egy biztos a munkát folytatni kell, a gazdaságnak tovább kell működnie.  A szomorú tények mellett, lehetőség is a cégeknek a mostani helyzet. Már minden technika adott, hogy sok dolgozó otthonról lássa el munkáját.…..
Úgy gondolod, hogy tökéletes az önéletrajzod, mégsem hívnak be annyi interjúra, mint remélted? Az internet tele van önéletrajz sablonokkal, amiket használhatsz. Ezekkel egy nagy probléma van, mindenki ezeket használja. Mivel mindenki ezeket használja a toborzó 1000 és 1000…..
Tudni akarod, mi a titkos receptje annak, hogy tőled vásároljanak az emberek? Folyamatosan harcolsz, de nem tőled vásárolnak? Úgy gondolod te vagy a legjobb, mégsem ezt igazolja a piac? Ebben a cikkben bemutatom mi a vásárlás titkos receptje, hogy tőled vásároljanak. Mikor először kezdtem…..