Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tövismadár

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zoli már biztos szénné idegeskedte magát, hiszen ahogy nézem, ma jár le a befizetési határideje ennek a vicces számlának. Nem kellett volna égive hagyni a régi 100wattos izzókat, muhaha: Mellékletként csatoltam egy képet, mely a blog profiljába illik. Az E-ontól érkezett egy…..
tövismadár 2011.02.04 18:23:23
@E.ON Hungária: @bebe tv: A válaszom, hogy nem fogyasztottam több százezret mert nincs gázpalacktöltő állomásom, sőt a szerződésem sem élt már az Önök által "mért" időszakban! Vagyis nem az óra fordult át hanem az Önök által sokat emlegetett ügyintéző. De nem is ez a lényeg, hanem ha észlelik, hogy a fogyasztás nagyságrendjében valami nem stimmel, akkor mire vártak...talán arra, hogy befizetem??????
Hát én úgy gondolom egy élet is kevés lenne ilyen nagyságú összeg befizetésére, de az elfogyasztására is!! Az E-on-nál ha új fogyasztói szerződést köt valaki, egy csomó ellenőrzési "ponton" megy át az igénylés...ott mindenki mindenkit ellenőriz, az aláírót is ellenőrzi valaki... az ilyen számlákat NEEEM???? Nos nem kívánom egyébként folytatni a csevegést, de gondoljanak bele az összeg és a fogyasztás annyira kiugró, hogy a "gépnek" észre kellett volna vennie. Átlag ember/család fogyaszt mondjuk 100 m3 körül, ez annak a több százszorosa!!!
tövismadár 2011.02.07 20:46:41
@E.ON Hungária:
Ezúton szeretném megköszönni azokat az észrevételeket és kommenteket, melyek a számlával kapcsolatosan érkeztek! Jó volt érezni, hogy az olvasók többsége együtt érzett a problémával és akár viccesen is de vigasztaló sorokat írtak a kommentekbe.
A legnagyobb meglepetés azonban a mai napon ért, mert az e-on képviselője személyesen keresett meg és kért elnézést a kellemetlenségért! Tájékoztatott a hiba kijavításáról is. Tényleg meglepődtem!
Remélem, talán elindult valami ebben a mai felgyorsult, rohanó világban, ahol nem a gépek fogják átvenni az életünk irányítását, hanem az EMBERT is megtaláljuk az adathalmaz és ügyfélszám mögött! Köszönöm!