Regisztráció Blogot indítok
Adatok
macilaci101

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hetiBeton stáb nem először fut bele abba,  hogy az autóskultúra hangadói tanúbizonyságát adják annak, hogy fogalmuk sincs mi az, ami történik a városban, és hogy ezeket a bizonyos történéseket milyen folyamatok is mozgatják. Ez a tájékozatlanság pedig, párosulva egy…..
macilaci101 2012.12.21 07:59:19
Gratulálok! Ilyen szépen felépített demagógiát már régen olvastam. Csak nem a kerékpáros klub bújtatott ügynökének tetszik lenni, kedves író úr? Azok szoktak ilyen töményen ennyi baromságot beszélni. Jelezném, hogy olyanról írogat, amely már nem igaz. Az elmúlt pár évben jelentősen csökkent a gépjárműforgalom Budapesten. Benzinár, válság stb. Így aztán momentán nincs miről beszélni. Árulja már el valaki, ki az az elmebeteg, aki egy útfelületre akarja terelni az autóst, a hülye, pökhendi, szabályokatbenemtartó biciklistát és a gyalogost. Minden közlekedésbiztonsági alapvetéssel ellentétes ötletek ezek. Az autósok közé nem engedünk gyalogot és kerékpárt, mert baleseti helyzetet teremtünk vele. Hülyék. Az aluljárók ezért épültek, hogy biztonságosan át lehessen kelni a széles utak alatt. Vizsgálta valaki ezt, vagy csak kurva jól mutat a tervezőasztalon. Sztem utóbbi. Persze néhány csókos ezért is jó pénzt kapott, hogy a hülye ötleteit megvalósítsák, szintén a mi pénzünkből, rohadt drágán.
Így sikerül élhetetlenné tenni a várost, ahol majd csak gyalogosan lehet közlekedni, meg a BKV-val, ha éppen jár. Ezzel a remek céggel sajnos az a baj, hogy ha csak a jegyek árát nézzük, ma már olcsóbb autóval, két embernek pedig már taxival közlekednie Bp-en, mint a BKV lepukkant, kiszámíthatatlanul közlekedő undorító járműveiken. Így nem lesz jobb.
Úgyhogy le a magas lóról barátom, a demagógiát felejtsd el, mert bűzlesz tőle, és próbáld meg normális ember módjára végiggondolni azt a sok hülyeséget, amit leírtál itt az imént.