Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Horváth József Viktor

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"»Ba, baa, baaaa, aahhh« nyögdécselt egy feltűnően izgató testű szlovén lány, miközben egy középkorú német házaspárral félreérthetelen szexpózban gabalyodott össze és mindeközben felajzott fiúja a kezét szorítva leste az aktusban résztvevők arckifejezését. Néhány…..
Csurka Istvánnak régebben nem kellett a vízautó és most Orbán Viktornak a facebook oldalán ajánlgatják a hívei a szerintük szenzációs találmányt. Szinte már mániákus és ámokfutó gerilla marketinggel napokon keresztül számtalanszor feltéve, megismételve. Ilyen és hasonló bevezetésekkel tesznek fel…..
Horváth József Viktor 2012.12.20 23:07:51
@IGe: Sajnálom én kommentáltam a Fidesz youtubos videójára, de nem tudtam hogy az öreg ilyen szélhámos. Nem néztem szét elötte, de most találtam egy videót w.youtube.com/watch?v=-jlCRAhtyiM Amiben már 2008 -ban Balázs beégeti az öreget egy kérdéssel. A 220V-ba van bedugva? Ezzel lebukott az öreg. De valami találmánnyal kijuthatnánk a vállságból. Az a baj aki valamit már fel fedezett, az már külföldön van. Aki pedig valamit felfedez , az nem akar itthon maradni, inkább eladja jó pénzért a találmányt.