Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gábor Purczl

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tűzoltók két részes bevetési ruházatot viselnek munka közben, ami láng és sav álló is. A bevetési nadrágnak és kabátnak elég ellenállónak kell lennie, hogy az összes olyan káros anyag ellen védelmet nyújtson amivel munkájuk során találkoznak.   A ruházatot egy…..
Gábor Purczl 2012.12.20 23:34:31
Ez a ruha a minimál védelmet adja meg nem szidok senkit de ezt kell viselnünk ,mert valakinek kellően meg kell tömni a zsebét.

Vannak jobb és könnyebb ruhák ennyi pénzért de ezeket be kell vizsgáltatni ami egy vagyon pluszt jelent a tűzoltóságok számára legyen az hivatásos vagy köztestület vagy önkormányzati tűzoltóság.

Ezeket a ruhákat melyeket a világ fejlett országaiban a Vektornál jóval magasabb követelményeknek megfelelő cégek forgalmazzák kikérve tűzoltók véleményét olyan emberek készítik akik értenek is hozzá és nem profit orientáltak.
Nem beszélve hogy a ruha nem éri meg az árát ,példázza ezt hogy,egy minőségi reklamálás során elhangzott beszélgetés során majdhogynem azt mondta a hölgy hogy ebben a ruhában nem lehet csúszni mászni. Akkor miért olyan drága?Hisz erre találták ki.

Szóval én egy német ruhában(BEVIZSGÁLT) és nem PBI szálas dolgozom a kollégáim mellettem belerohadnak a ruhájukba kérem senki se istenítse én 8 évig hordtam XXL méretben egy rém álom a nadrág elszabott a kabát szintén.
Volt szerencsém cseh és amerikai ruhához CSILLAGOS ÉG ÉS NEM AZ ÁRUK, PBI szálas mind kettő könnyebb és minőségibb tartósabb jó ár érték arány .
Remélem nem kerülök semmilyen retorzió alá ez itt magán vélemény de túl léphetnénk a kamu cégeken a vedd meg tök jó kerítő szöveg nélkül,csak rá írni hulladék drágán eladó vedd meg nem leszel hosszú életű.Bocs némi dráma kell. Minden jót mindenkinek.Hosszú tartalmas életet.