Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sárga tetű (törölt)

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miféle pitiáner maszatolásra szorul a rendőrség (és feltételezhetően nem saját hatáskörben teszik, hanem fentről szóltak) ahhoz, hogy kicsit jobb színben próbálja feltüntetni saját magát és a feletteseket???LOL Köztudott, hogy tegnap este a diákok közül 3-at a…..
sárga tetű (törölt) 2012.12.21 00:45:19
@Mária: Ja, most arra gondolsz, hogy a csőcselék egyetemisták megakadályozták a helyszín elhagyásában a rendőrautót, amik a bajkeverőket szállították volna? Leültek elé, ezt még civil járművel szemben sem tehetik meg! Ez gumibotot érdemlő tett minden fejlett országban is.

borotvakés, szabóolló, ár, tőr, kés vagy bicska... akit megszúrnak vele, annak mindegy, a jogászok általában szúró-vágó eszközt emlegetnek, felesleges azon rugózni, hogy bicska vagy kés, ez csak mellébeszélés

a bicska egy összecsukható szúró-vágó eszköz

más tekintetben is következetesen ködösítesz az üggyel kapcsolatban:
a rendőrök NEM a kései miatt állították elő a kis taknyot, hanem a előállításkor már a rendőrkapitányságon került csak elő nála a két összecsukható kés (parasztoknak: bicska)

az elkövető szerint: "Azt gondolom, hogy minden tíz magyarból legalább ötnél van bicska." - elég aberrált mentalitás, milyen kultúrkörből jöhet az, aki élet kioltására is alkalmas eszközökkel vonul, nem is eggyel, hanem kettővel...
biztos egy asszonyverés, ittas vezetés vagy gyorshajtás után is a cselekmény elszaporodott voltával, társadalmi elfogadottságával védekezne

megjegyzem: sikertelenül
sárga tetű (törölt) 2012.12.21 00:58:40
@J.László: el tudom képzelni, hogy valami roma ösztöndíjas hallgató, nem is egy Dankó Pista utcai cigány bűnöző a gyerek

mindenesetre a magyarázkodása, miszerint úgyis majd mindenkinél van két kés, tehát a felelősség elhárítása, félrebeszélés, bagatellizálás eléggé roma vonásnak tűnik

el kellene mondani neki, hogy nem normális így vonulni, félelmet kelteni

de Vadai, Gyurcsány, Bajnai inkább megveregetik a vállát a kis bértüntetőnek és meghívják egy Kofolára
Bár a tegnapi események kapcsán sokan máris rendőrállamot és 2006-ot vizionálnak, fontos megjegyezni, hogy a rendőrség az idei diáktüntetések kapcsán egészen tegnapig mintaszerűen járt el és példás önuralmat gyakorolt. Annak ellenére sem nyúlt aránytalan eszközökhöz, hogy…..
. . Ismerős? Pedig ez nem az IKEA, hanem a 11 Furniture nevű lakberendezési áruház a kínai Kummanban, Yunnan tartományban. Minden hasonlóság csak a véletlen műve. . . Még érthetetlenebb a dolog most, hogy kiderült, Kínában van IKEA, nem is…..
sárga tetű (törölt) 2012.12.20 22:01:47
@smartdrive: akik máshol is, fantáziátlan, tömegtermékeket kereső emberek, akik el akarják hinni, hogy ami svéd gagyi, az jobb, mint a kínai vagy magyar gagyi

@Palmi: hát ez az...

@maxval, a gondolkodni próbáló birca: szerintem van, de ők szó szerint értelmezték a svéd golyók megnevezést
tényleg svédekből nyerik az alapanyagot

vagy egy másik lehetőség szerint a göngyölegraktár mellett kialakítottak egy kutyaagyonverő helyiséget, ahol eredeti svéd Smöjn kutyaagyonverő fával verik agyon az állatot :)

@skovalsky: 1. Multurális dolgokat lenézni más nemzeteknél, kultúrköröknél kirekesztő, elítélendő.
A kínai kultúrában a másolás elfogadott.
2. Már maga a svéd Ikea sem egy színvonal lakberendezés terén.
Mások már európai másolási szellemben (nem szögre pontosan) lekoppintották (Jysk, Kika stb.)
Most egy kicsit hívebb másolatot is kapott.
3. Valószínűleg az IKEA termékek nagyobb hányada készül Kínában, mint Svédországban, legalábbis amikor Ikea áruházban jártam, akkor a címkék szerint Banglades, Vietnam, Kína, Lengyelország volt a forrásuk, nem Svédország.
Amúgy gyűlölöm az ilyen labirintusszerű lakberendezési áruházakat (mindegy, hogy svéd, dán, osztrák, kínai), amiknél az a cél, hogy végigtalpald az összes fos termet, nincs egy shortcut. Ezért és a fos minőség miatt nem vásárolok ilyen helyen.
sárga tetű (törölt) 2012.12.20 22:43:08
@Qwer: én sajnos nem abban voltam, már vörös volt a fejem, mire végigszaladtam az egészen...
én betiltanám az ilyen boltberendezést, ez kb annyira felháborító, közösségellenes manapság, mint egy pozitív cigireklám

én csak azon csodálkozok, hogy emberek felháborodnak pl okmányirodában, hogy mennyit kell várni, ahol pedig sorszámot húznak, kiszámítható az idő...
közben az IKEA-ban képesek feleslegesen órákat bolyongani, és még örülnek is neki, hogy mekkora svéd életstílus és design veszi őket körül (persze Made in Vietnam)
Megszabadult eddigi háromszintes, ám sok gondot okozó Beverly Hills-i házától – és sztárszomszédaitól - Rihanna, hogy birtokba vegyen a városban egy még nagyszerűbb, majdnem 12 millió dollár értékű villát. Éppenséggel azon el lehet gondolkodni (és csak félig viccesen),…..
sárga tetű (törölt) 2012.12.20 22:38:35
@Moan: Betenni a bankba, hogy valaki, aki Rihannánál ezerszer tehetségtelenebb, felvegye kölcsönként?
Mert azzal remélem tisztában vagy, hogy maga Rihanna és menedzsmentje ezerszer kreatívabb, mint a sok hitelért jelentkező szerinted értelmes vállalkozás. Elvégre meggazgadodtak, az üzleti terv sikeres. A válság közepén is.
A háza mellesleg eléggé bejön, ha Rihanna nem pukizik büdöset és nincs reggeli szájszaga, akkor ő is ott lakhatna velem.