Regisztráció Blogot indítok
Adatok
minek.hova.miért.

7 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bear Grylls nagyon népszerű a túlélős-keménycsávós műsorok rajongói körében, valahol érthetően, hiszen kis túlzással állítom, egy marék iguánaszarból is ki tudná nyerni a tápanyagot, és ha mohát kell ennie, akkor azt eszik. Az már más kérdés, hogy minek, mert annyira…..
Hosszú idő után kaptunk (kaptam, nem, nem szabad elbújnom a többes szám mögé!) egy új hozzászólást egy régebbi íráshoz. Leporoltam hát az indapassomat, és itt vagyok, hogy válaszoljak. Mert ilyen rendes vagyok.Nosza.   "A stílus maga az ember." - ez…..
Egy rapper így foglalta össze a Drót öt évadának eseményeit. Nem szeretjük a műfajt, de ez kurva jó, a szövegben a történetet meséli el a csávó. ..
Starsky és Hutch, Hazárd megye lordjai, Charlie angyalai - három ikonikus sorozat a sok közül, aminek már elkészült a mozifilm verziója (a Star Trek-franchise 11 filmjéről és a többiről nem is beszélve). Azon lehet vitatkozni, hogy volt-e értelme belevágni a kalandba, még talán…..
Nem éppen friss hír, van már egy hetes is legalább, de tegnap találtunk hozzá adalékot, így csak jó, hogy vártunk vele: spinoffot (testvérsorozat) kaphat a FOX egyik legnépszerűbb sorozata, a House, amit itthon is imádnak a nézők, és a C:c teljes stábja is. Persze a kérdés jogos:…..
Nehéz erről írni! Nagyon nehéz… Talán idealista vagyok, talán örök álmodozó, de olyan világot szeretnék, ahol nincsenek „tinisztárok”, nincsenek topa agyú, trendi überjófej faszagyerekek és nincs Dósa Matyi. Ennek a fiatalembernek nem elég, hogy bekerült…..
comment:com Ma este Super Bowl 2008.02.03 20:11:00
Csak szólunk, nehogy elfelejtse valaki: magyar idő szerint 23:30-tól kezdődik a 42. Super Bowl, az amerikaifutball-bajnokság nagydöntője, a New England Patriots és a New York Gianst csapatai között, a sport1 pedig élőben közvetít a jeles eseményről, sőt, 22:45-től leadják a két…..
Készült már egy ilyen videó, mi is belinkeltük annak idején - abban a Maffiózókat zanzásították 7 percbe, most a Drót kapott egy gyorstalpalót, amiben ugyan vannak pontatlanságok, és bizonyos eseményeket nem időrendi sorrendben mutatnak, de ettől még vicces. Csak az indítsa el a…..
minek.hova.miért. 2008.01.10 18:24:07
Ma indul mindenidők egyik legrealistább sorozatának záró évada. Ennek apropójaként megpróbálom összeszedni a fejemben keringő gondolatokat, és elmesélni rajongóvá válásom igaz történetét. Semmi tanulságra ne számítsunk, vagy ahogy Dariusz Michalczewski mondta a jó pár…..
--busta blog-- IQ teszt 2007.12.28 15:14:00
Egy kis elemzés!!! Csináld meg és ha mered akkor írd meg ide kommentbe hogy milyen eredményt értél el! 60 kérdést tesz fel, na ja és ne izgulj :PMINDEN BELEItt a link:alfa.webdesign.hu/jatek/iq/index2.shtml..
avagy a Mokka meghalt, ideje eltemetni Kezdetben vala a Lazac. Ami Magyarország legidétlenebb és legkínosabb címével büszkélkedhet. Azonban mindenképpen a javára írható, hogy egy nyáron át bikinire vetkőztette Konta Barbarát és Gaál Noémit. De ennyi. Meg is szűnt. Aztán…..
Pantopon Busztanfolyam II. 2007.11.28 17:37:34
Távolsági buszok A távolsági buszon jól utazni nehezebb, mint városin. Itt kombinálni kell az erőt és a taktikát. Csak az egyikkel, nem lehetünk sikeresek. Miért van szükség taktikára? A távolsági buszokra egyszerre száll fel sok ember, nem pedig folyamatosan, több…..
Jutott eszembe a Termelési-regény első két mondata a Sofőrök közben. De azért mégis keresek pár szót.Hogy szépen fejezzem ki magam: fel lett emlegetve korábban itt a P-n, a Viasat, meg a Sofőrök is. Ne bíráld, amit nem ismersz, hát megismertem. Már egy ideje gondoltam,…..
Pantopon Busztanfolyam I. 2007.11.25 20:44:00
avagy hogyan utazzunk kényelmesen, és szemre is tetszetősen a buszokon? A mai világunkban a tömegközlekedés megkerülhetetlen. A városi polgárok egyik alapvető tömegközlekedési eszköze a busz. Hiszen minden városban vannak helyi buszjáratok, míg villamos csak kevés nagyvárosban…..