Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pacheko

32 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Forza Parma! Paci a százados 2010.01.17 13:36:00
Már a dec. 20-án lejátszott Roma elleni talákozón megszerezte a 100. mérkőzésést Massimo Paci, de azóta nem játszott még a Tardiniben. Most viszont játszani fog ezért holnap abban a megtiszteltetésben részesül, hogy a klub átad neki egy ezüst emlék korongot amin ez a szöveg fog…..
Corriere dello Sport szerint:3-5-2: Mirante - Zaccardo,Paci,Lucarelli - Zenoni,Dzemaili,Morrone,Galloppa,Castellini - Bojinov,AmorusoLa Gazzetta dello Sport szerint:3-5-2: Mirante - Zaccardo,Paci,Lucarelli - Zenoni,Dzemaili, Morrone, Galloppa, Castellini - Lanzafame,Bojinov..
Forza Parma! Parma-Udinese a keret 2010.01.16 14:14:00
Itt megtaláljátok a mérkőzésre készülő keretet. A várható kezdőcsapatot holnap fogom megírni.Kapusok: Mirante, Pavarini Védők: Antonelli, Castellini, Della fiore, Lucarelli, Paci, Zaccardo, Zenoni Középpályások: Dzemaili, Galloppa, Lunardini, Morrone, Pisanu Támadók: Amoruso,…..
A legutóbbi hazai találkozót 2-0-al abszolválta a csapat. Remélem most is sikerül valami hasonlót elérnünk.www.goalsarena.com/index.php..
Forza Parma! Parma-Udinese 2010.01.16 13:30:00
A következő kör. Jobban mondva a következő fél év. Mint az iskolákba úgy az olasz bajnokságba is már mindenki találkozott egyszer. Az a mérkőzés döntetlennel végződött de erről majd később. Most lássuk milyen pikantériái és statisztikái vannak a meccsnek. Magyarán minden…..
Forza Parma! Livorno-Parma 2-1 2010.01.16 13:24:00
Ez egy elég fájó vereség és rosszul is jött. Nagyon sok mindent nem szeretnék hozzá fűzni. Megint a helyzet kihasználással volt a baj. Ezt már orvosolni kéne... A komcsik Livorno semmivel nem volt jobb. A gólunkat Dzemaili szerezte. De nézzétek meg ti is. ..
Ahogy már korábbi bejegyzésemben olvashattátok Jiffo és Sog fog szerepelni a Bloose Broavaz kiadású 2 in 1 lemezen. Most a BB-s srácok elő is rukkoltak egy kis promovideóval, ahol Sog nyom egy 1:26-os részletet. Jiffo még megbújik a háttérben mint titkos produkció.A tovább gombra…..
Sajnos egy betegség ledöntött a lábamról, így nem nagyon jutottam gépközelbe. Ezért elnézést kérek. Viszont ha már van új bejegyzés, az ne legyen hétköznapi. Egy újabb interjúval bővül az eddig nem túl nagy 'gyűjtemény'. Az alany(ok) pedig nem volt más, mint a Children of…..
Forza Parma! Várható kezdőcsapat 2010.01.09 12:45:00
Corriere dello Sport szerint:5-3-2: Mirante - Castellini,Lucarelli,Panucci,Paci,Zaccardo - Galloppa,Lunardini,Dzemaili - Bojinov,PaloschiLa Gazzetta dello Sport szerint:3-5-2: Mirante - Dellafiore,Lucarreli,Panucci - Zaccardo, Dzemaili, Lunardini, Galloppa, Castellini -…..
Forza Parma! Napi hír 2010.01.08 23:00:00
Manzoni és Mariga külön edzettek.Antonelli, Bojinov, Budel és Castellini betegségük miatt nem vettek részt az edzésen.Holnap azaz szombaton zárt ajtók mögött lesz egy reggeli tréning.Utána 12:00-kor egy sajtó találkozót tart a csapat a Sports Center Collechio sajtószobájában.…..
Itt van a legutóbbi 2-2-es összecsapás összefoglalója: ..
A hétvégén a Livorno együttesével találkozunk. Pár adalék a meccshez a tovább gombra kattintva olvasható.                 *Eddig 26-szor csapott össze a két csapat. 9 livornoi, 8 parmai győzelem és 8 döntetlen a mérleg. 66 gól született…..
Stefano Morrone nem vehet részt a Livorno elleni találkozón mivel az előző meccsen kapott egy sárgát, ami már az ötödik volt neki a szezonban. Így ő kényszerpihenőjét tölti. A másik oldalon a védő Romano Perticone és a középpályás Davide Marchini nem léphet majd pályára...
Forza Parma! Uefa Kupa 94/95 2010.01.07 21:45:00
Ma egy klasszkikust hoztam nektek. Azt az Uefa kupa döntőt amit a Juventus ellen játszottunk. Akkoriban még 2 mérkőzéses volt a döntő. Az első meccs 1-0-ra a második pedig 1-1 végződött. Mindkét meccsen Dino Baggio szerezte a gólunkat. Az akkori csapat: Bucci, Mussi, Di Chiara,…..
Forza Parma! Parma-Juventus 1-2 2010.01.06 21:03:00
Na de hogy?! Komolyan mondom a Juvénak esélye nem volt az egész meccsen. Ilyen rosszul rég játszottak már. Nekünk meg nem volt szerencsénk, sőt... Még emberelőnybe is kerültünk és így sem tudtuk legalább döntetlenre hozni a találkozót... Castellinit meg nagyon sajnálom. Amoruso…..
A "Global Collabs" egy éven belül a második nemzetközi produkció Marcus May-től. Ezúttal több, mint 2 tucat mc tolja a rímeket 15 különböző nyelven. Talán a legkülönlegesebb az udmurt collab, de a 2008-as Pekingi Olimpiára készült "One" is egy egyedülálló…..
Az esztergomi fenegyerek Busta Zsolti hamarosan megjelenő albumáról(Játssz az Anyáddal) hoztam nektek egy zenét, amely a Prosztó megnevezést kapta. A tőle megszokott stílusban. A hazai gengszter rap egyik ikonja klippet is csinált a zenéhez, hogy mind vizuális mind pedig…..
A srácok nem tétlenkednek és publikáltál B.U.É.K. című zenéjüket a lentebb található Rövid az élet dal után. Biztos mindenkinek jó emlékei vannak az idei szilveszerről, ahogy a csapatnak is. Bevezetőnek legyen elég ennyi. Lazuljatok rá: www.kkkru.hu ||| www.myspace.com/kkkru..
Megjelent DolBeats új szerzői albuma a 'My Own Paints' duplalemezen! Közreműködőként a hazai hiphop több szereplője helyett kapott rajta! A 'Bcsonx' (CD1) - a koszosabb, keményebb hangzású, és a 'Magic' (CD2) - lágyabb, néhol gyorsabb tempójú dalokat tartalmazza. A megváratott…..
Mat Diamond első videoklipjét láthatjátok hamarosan megjelenő debütáló albumáról. A számban közreműködik a Megasztáros Batka 'IGNI' Ignác, Kicsi Nyúl, és a már öreg motorosnak számító Game Kutya. A klippet készítette Toxsick Motion. ..
Kiderült, hogy az új lemezen Jiffo és Sog kapott helyett. Annyit még lehet tudni, hogy a lemez a megszokott fóliás gyárban készült minősében érkezik. www.bloosebroavaz.hu ..
Legalábbis 2010-ben. A tatabányai Káva Krú-Egypontnulla elnevezéssel indította útjára nagy lemezét. Az album ingyenesen elérhető a srácok hivatalos honlapjáról vagy ha a kép alatti linkre kattintassz. Jó hallgatózást mindenkinek.…..
Énekli új dalában a KK Krú. A Triek és Pazta nevével fémjelzett csapat új, Szinkron című albumuk után amit itt(kkkru.hu/) letölthettek, most egy szóló számmal jelentkeznek. Hallgassátok. ..
Smile of Hell új lemezén (Untilted 2) lévő Mit tehettem volna című dal lett 'megklippesítve'. A történet természetesen igazodik a szám tartalmához, a szöveg képi kivetítése nagyon jól sikerült, így természetesen erősen ajánljuk mindenki számára. SoH nem profi a videózás…..
Az első (Siska vs Tkyd) lemez után most újra egy kettő az egyben lemez fog kikerülni a Bloose Broavaz háza tájáról. Egyenlőre még csak találgatások láttak napvilágot. Addis is figyeljétek a BB hivatalos honlapját infó morzsákért. www.bloosebroavaz.hu ..