Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Somogyi Tamás

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akkor ugye ott tartottunk, hogy Dávid visszatért a Bayani törzshöz, ahol ő volt az egyetlen, aki nem találkozhatott a hozzátartozójával, hisz a szerkesztők nem sejthették ,hogy ő fog visszatérni a holtak szigetéről. És nincs az a last minute jegy, amivel időben a Fülöp-szigetekre lehetett volna…..
Robi távozása után tehát immáron már csak Fanni, AlexaSándor, és - Bruti tökéletes névválasztását elirigyelve - Bumbi szotyizgatnak a parton, Bumbi levelet hoz, gratula a top 3-nak, kapnak vacsit, amit maguknak kell megfőzniük, de kivételesen most nem AlexaSándor féle esőkabátos banán és rizs babbal…..
Somogyi Tamás 2018.11.09 06:12:16
@Somogyi Tamás: szóval az csak ráadás lehetne.
Somogyi Tamás 2018.11.09 08:48:09
@etikette: Lehet 5-5 a végeredmény, ezért a szavazás után, de az eredmények ismertetése előtt lejátszanak egy párbajt, és így előre lehet tudni, hogy a vesztes a végső győzelméhez 6 szavazatot kell szerezzen.
Bayani törzs 37. nap. Robi lógó orral sétál a fövenyen, én sem a vjú, sem a tenger, sem a jó idő nem vigasztalhatja szörnyen háborgó lelkit. Emberünknek komoly lelkiismeretfulladása van, ennek megfelelően szól Tominak, hogy beszélniük kell. Ez a szigeten sosem jelent jót, főleg, ha a nagy igazmondó…..
Somogyi Tamás 2018.11.08 07:11:15
@Grassest: Én is így vettem le,de az egész műsor alatt jellemző volt,hogy képeket és hangot összevissza vagdosnak, és teljesen más irányba lehetett következtetni,mint ami a valóság (nem is érdekük a spoiler), szóval én még azt is el tudom képzelni,hogy Szandra döntős lesz
Fanni törzsitanács-elemzésével nyitunk, és a rövid összefoglalót – mindig megbeszélünk valamit, aztán még véletlenül sem úgy lesz – követően rögtön ki is bukik belőle a számára legnyomasztóbb újdonság: Csak ez nem szokott lenni, hogy fogalmam se legyen semmiről. Most tényleg nincs, meg a…..
Somogyi Tamás 2018.11.06 20:14:06
@doktor faktor: Miért is? Tomi verhető a játékokban, a szavazata viszont Szandráé lenne a döntőben, ha arra kerül sor.
Az óriási drámát, hogy Dávid és Dr. Csöcsi Alexandra párbajoztak, jól meg kellett beszélgetni a tábortűz tövében. Tomi el is kezdte magyarázni, hogy azért szavazott így, merugye Dávidtól kapott egy gesztust, hogy elolvashatta a családjától kapott levelet. Mármint azt, ami a saját családja küldött…..
Somogyi Tamás 2018.11.03 00:53:24
@Kiraly Zoltan1133: Nem tudom elképzelni, hogy onnan visszajönne. Verát nem bírom, de nem látom, hogy kirakóson kivül milyen játékban tudná legyőzni.
Onnan folytatjuk, ahol tegnap abbamaradt a történet, Értékesítési Vezető Fíreg Gábor és Spori Dávid baktatnak hazafelé a bícsen. Dávid, a nagy locsifecsi rögtön megragadja az alkalmat, és átadja a szót Értékesítési Fíregnek, hogy elmesélje mi történt velük, Gábor pedig belekezd. És gyerekek, nekem…..
Somogyi Tamás 2018.11.02 07:55:00
@Somogyi Tamás: vagyis a holt szigetre, de Tamás felhasználja ma az amulettet.