Regisztráció Blogot indítok
Adatok
negrog

4 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zsolt, akkor mi a hit és egyáltalában mi az értelme ? A hit az nagyon fontos dolog az ember számára. Egyrészről a hite az ami által eligazodik és cselekszik a világban és most nem az Istenben való hitről beszélek, hanemhogy mondjuk mit kell tanulnia, v dolgoznia, v mivel…..
vagyhát akkor .. Zsolt, akkor Te úgy tudod, h van Isten ? Azt látom, amit mindenki más is, h a világot működtető az általunk un Matematika és Fizika nyelvén leírt képletek léteznek. mindig működő törvényekként ismerjük őket, amik mindent és minket magunkat is mozgatnak és a…..
nem így ebben a megfogalmazásban nem mondanám azt h igen, mivel a kérdés alapvetően a 'talán igen van' vagy 'talán nincs' halmazból kényszerít választani és részemről ezzel nem értek egyet, holott ezt akár ha feltétlen pontosságra törekednénk még helyesen is értelmezhetnénk,…..
Miért nem ? először a hitről... 2015.05.14 12:45:18
"...a hit az az amiben hiszel ami, minden embert irányít valamelyest, és teljesen mindegy hogy a pénzben hiszel vagy a kinézeted erejében vagy valamely vallásban azt mind a Mindenhatótól kapod..és ez csupán egy kis része Neki, de a minden a Te számodra.." (Zsolt) ..
A tavalyi UB indította el ezt a blogot. Mindjárt egyévesek leszünk! A 2012-es kudarcos sikertörténet után idén egy rutinnal levezényelt, altesti mutatványban kiteljesedő verseny beszámolója vár rátok, a megfelelő drámai szerkezettel. Hosszú, s persze a végén a lényeg.…..
Kezdődhet az UB 2013 beszámoló áradat. Elsőként Peti beszámolóját olvashatjátok, aki egyéniben indult az idei Ultrabalatonon. – Szasza Tavaly terveztem, de elvitte a munka a tavaszt. Átmentettem idénre a kiókumlált szisztémámat, ami egy becsületes téli alapozásra, tavaszi…..
Valamelyik nap Józsival ebédeltem, és mondtam neki, azaz inkább fikáztam, hogy tök "gagyi", hogy telefonnal fut. Én ha lehet, otthon hagyom a telefont. Persze van olyan eset, hogy elviszem egy hosszabb futásomra, de talán ez is az oka, hogy még mindig "old school" Nokia típusú telefonom…..
Futóblog Három nap 2013.05.29 11:51:40
2013. május 26., vasárnap – 7,2 km 2013. május 27., hétfő – 10,2 km 2013. május 28., kedd – 10 km A mérlegem májusra 80,6 km pillanatnyilag. Eredetileg úgy terveztem, hogy szerda pihenőnap, csütörtök 10 km, péntek 10 km és akkor meglesz életem első 100-as hónapja. Viszont…..
Az már bizonyos, hogy a sub3órás nápolyi eredmény 8 napon túl gyógyuló eufóriát okozott :o)))Megpróbálok kicsit mögé nézni, hogy hogyan is jöhetett össze ez a számomra is meglepő eredmény. A dolog nagyon sok összetevőből áll, érdemes összegyűjteni, mik lehettek a…..
Szeretek kísérlezetni, kipróbálni ezt-azt, de néha, azt hiszem csinálok hülyeséget is. Persze ne gondoljon senki hardcore dologra. Nem csinálok olyat, hogy nem eszek egész nap estére meg bármit, mert az tényleg durva, hanem inkább csak olyan könnyedebb kísérletek jutnak…..
Józsa Gábor és Kovács Ádám hétvégén a Rotterdami maratonon indulnak. Néhány kérdést tettünk fel nekik. FB: Hogy sikerült a maratoni felkészülés? JG: Magamhoz képest sok kilométert sikerült futnom az alapozás során, sőt, a valaha volt legtöbbet. Betegség és sérülés jó…..
negrog 2013.04.13 16:21:34
@angelday:
:D .. nagyon eredeti srác vagy, de én gyűlöllek .. többek közt amiért a HM-t abbahagytad.

..és hajrá fiúk !
Rég nem írtam, mert teljesen jogosan kit érdekel az, hogy ma nem futottam mert kezelésen voltam, ma meg letoltam 10 kilit gyökkettővel. Nade időközben realizálom én is, hogy 2 azaz kettő hónap van az Ultrabalatonig.  Lássuk mi történt az elmúlt hetekben: - Neveztem a…..
Miota lefutottam a maratonomat tudtam, pontosan tudtam mikor és mi lesz a következő cél. Yours Truly január utcsó vasárnapja. More info itt Facebook event pedig itt Szóval ezt vártam, erre készültem, ez lett volna az első megmérettetés mióta beneveztünk az Ultrabalatonra…..