Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Prof. Dr. Ausgezeichnet Lienen-Brücke

0 bejegyzést írt és 234 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utóbbi időben valami eltörhetett a szép hipszterbringákat készítő Ogre emberében, mert idén áprilisig csupa dicséretet kapott, aztán jötta a "vevőkhöz való hozzáálláson van mit javítani", meg az alábbi emberesnek mondható produkció. Lehet, hogy szabira kéne menni,…..
Prof. Dr. Ausgezeichnet Lienen-Brücke 2015.05.21 15:18:13
Prof. Dr. Ausgezeichnet Lienen-Brücke 2015.05.21 16:30:47
@hobbitroll: hogyne felednék el dolgokat, de ez az én koromban már szinte kötelező :D ugyanakkor egy ügyfelekből élő szerviz ne felejtsen el időpontra érkező ügyfelet, ez alap imho.
  A kőbányai kísértetházként elhíresült épület eredetileg egy nyári villa volt, ami 1890 körül épülhetett. A XX. század elején apácazárda és gyermekotthon, majd később a büntetés-végrehajtási intézet központi kiképző iskolájaként funkcionált...
Prof. Dr. Ausgezeichnet Lienen-Brücke 2015.05.19 15:51:02
Sosem voltam a tömegközlekedés bajnoka, na nem lustaságból, hanem az eltévedéstől való puszta rettegés miatt. Irigyeltem az embereket, akik Pesten nem utcanévben, hanem megállóban, és jármű-számokban beszélgetnek. Velük szemben én egy nappal előre gondosan megterveztem minden…..
Prof. Dr. Ausgezeichnet Lienen-Brücke 2015.05.19 11:02:42
A maradék három hét is ugyanilyen eseménytelenül telt el a járőrözésből. Egyszer volt egy lövöldözés Marseille egyik északi elővárosában, a rendőrség meg is szállta a területet, de aztán kiderült, hogy csak a szokásos bandaharc. Toulonban viszont volt egy valódi támadás a slaborok ellen, megszúrtak…..
Prof. Dr. Ausgezeichnet Lienen-Brücke 2015.05.07 13:46:16
@Razer81: mekkora oltás már :D

Más: állítólag ez az ember is légiós volt:
444.hu/2015/05/07/ongyilkos-lett-a-tobbszorosen-kituntetett-ozorai-polgaror-mert-nem-akart-bortonbe-menni/
Egykori minisztériumi épület (Tbiliszi, Grúzia) Ha visszagondolunk az előző évszázad épített örökségeire, sok mindenkinek elsőre a kommunista "gótika", illetve a szovjet ipari építészet "remekei', a szocialista realizmus otromba, monumentális emlékei juthatnak eszébe. Sajnos…..
Prof. Dr. Ausgezeichnet Lienen-Brücke 2015.05.05 09:52:31
@háténimmár: azért eléggé komenista dolog lenne, ha beleszólnának abba, hogy a paraszt neaggyisten rönkházat akar a telkére...
Prof. Dr. Ausgezeichnet Lienen-Brücke 2015.05.05 11:40:28
@Bobby Newmark: értem, de az belterület meg miegyéb, Kint az erdőszélen nehogymár ne tehessek rönkházat vagy mediterránt, csak mer tájidegen.
A szerző eredetileg az őshonos kisebbségekről tartott európai parlamenti meghallgatásról akart írni, de az oldal zárása idején itt még javában „meghallgatóznak”. Így a nem őshonos magyar kisebbségekről fogunk írni. Mert mi, magyarok, mindenütt ott vagyunk a világban. Brüsszeli szállodánk halljában…..
  Chris Birch nem ma kezdte a terepmotorozást. 33 éves, és hatszoros új-zélandi enduró bajnok. Hasonlóan sok sikeres enduróshoz (Taddy Blazusiak, Laia Sanz, Chris Pfeiffer), ő is triállal kezdte a versenyzést, ami jó alapot adtak neki a későbbiekhez - és ez nem csak amolyan bedobott…..
Prof. Dr. Ausgezeichnet Lienen-Brücke 2015.05.04 11:10:38
Na tessék, itt az élő példa arra, hogy 2 órányi non-stop zúzásból is lehet élvezhető akciófilmet csinálni! A titok nyitja talán annyi, hogy Ridley Scott filmjében (ellentétben mondjuk Zack Snyder Az acélemberével) van dráma. Jó sok dráma: van tét, meg minden. Mondom ezt úgy,…..
Vöröshajú lányok Sienne 2015.04.16 07:34:00
 ..
Prof. Dr. Ausgezeichnet Lienen-Brücke 2015.04.17 11:04:46
Amikor elmeséltem a halas sisakom történetét, akkor azt írtam, hogy már koszos, de még nem gusztustalan. Igazából nem is tudom, miért vállaltam be egy ekkora arcátlan hazugságot, mert hát valójában már úgy nézett ki, mint a magukra hagyott idős emberek konyhája, csak nekem nem…..
Prof. Dr. Ausgezeichnet Lienen-Brücke 2015.04.08 11:29:12
@protézisesh: így van. legjobb ha beleteszed egy párnahuzatba, akkor nem is tépi meg a gép.
Nincs ebben a sztoriban semmi, csak egy történet egy ellopott és megtalált autóról, ami végül mégsem lett meg. Mert csak. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Megvolt, amikor BB Renátó egy ötperces menetben lerendezte BB Évit? És VV Frankie és csajai románca? VV Iza és VV Krisztián ügyetlen, bizonytalan mozdulatai a paplan alatt? VV Fanni és VV Dennis egy fokkal meredekebb, de még mindig decens, egy-egy farkat és fél segget kivillantó…..
Prof. Dr. Ausgezeichnet Lienen-Brücke 2015.03.31 16:15:09
@KrustytheClown: nekem nagyobb van, ki jön kényeztetni?
Friciék évek óta stratégiai partnereink, ezért van sok turánmotorsportos exkluzív anyagunk. Megmutatjuk a szezonnyitó előtti tesztet úgy, ahogyan tesztet kívülállók még nem láthattak.      ..
"Mai szösszenet, hogyan vezetnek az emberek (idióták, akinek nem inge...) megkülönböztető jelzést használó autóval szemben. Mennyire semmibe veszik, ha egy mentő szirénával, kék lámpával megy, mert biztos nagyon sürgős dolga volt, még annyira is, hogy hajszálon múlik, hogy…..
Prof. Dr. Ausgezeichnet Lienen-Brücke 2015.03.04 15:32:58
@Mercel: az nem eleg hogy mennyivel megy a tajparaszt? mit veded? menjen, keressen masik allast, ne sajnaljuk mar. 1:18nal van egyebkent a szep elozes, ami miatt bekerult ide
Prof. Dr. Ausgezeichnet Lienen-Brücke 2015.03.04 16:56:29
@A lófa szára: ha az az elozes nem sikerul, tuti belecsattan a mento is, lofaszara szolsz bele :)
Most hogy már nem tudok olyan sűrűn új posztokat kirakni magamról, írok néha önálló bejegyzéseket is. Az első témája a ration de combat, vagyis az egy napi élelmiszer ellátmányunk, ha nem tudnak nekünk főtételt biztosítani. Több helyen légiós konzerv-csomagként emlegetik, de…..
Prof. Dr. Ausgezeichnet Lienen-Brücke 2015.03.04 10:57:01
@Zsolt Balog: nyilvan meg lehet tanulni a nullarol, de miert basznal ki magaddal, ha van me'g nehany honapod, akkor az alapokat tanuld meg itthon. Ha megsem jutsz be, akkor sem art :)
Bár már messze nem tartom olyan innovatívnak és elragadó látványvilágúnak a Top Geart, mint mondjuk 5-6 éve (a technika fejlődése ma már elérhetővé teszi a grandiózus képek készítését szinte mindenkinek), de még mindig úgy gondolom, hogy a legnagyobb hatású és kategória-…..
Prof. Dr. Ausgezeichnet Lienen-Brücke 2015.02.26 10:40:43
@ommm: igen, mondj: ki van a fehér overallban? kire gyanakszol?
Kemény meló lehet az NHMM-nál káromkodásszámlálónak lenni, és napi rendszerességgel hallgatni a csicskagecizést az RTL II-n, az adásokat vissza-visszatekerve, füleket nagyra meresztve, hogy minden apró kurvaanyád is strigulázva legyen, nehogy lemaradjon egy faszomaszádba, amit csak…..
Prof. Dr. Ausgezeichnet Lienen-Brücke 2015.02.19 09:08:34
Prof. Dr. Ausgezeichnet Lienen-Brücke 2015.02.19 10:57:18
@Húúúúúhaaaa: "ez a mai fiatalság bizonyítványa" ezt nem a fiatalok gyártják és elsősorban nem is ők nézik. Amúgy vérciki ezzel előjönni, hogy "ezek a mai fiatalok, bezzeg az én időmben, stb"
Az Égéstér 154. adásának kommentposztja. Vajon mi készteti arra a Nissant, hogy az összes bevált megoldást felrúgva építsen versenyautót? És hol van a rendőr, amikor szükség van rá? Direktlink a letöltéshez...
Prof. Dr. Ausgezeichnet Lienen-Brücke 2015.02.11 09:32:52
@mudd: semmi bajom a Pistaval, de az egyszeruen neveletlenseg plusz kibaszottul idegesito, hogy vannak adasok, melyekben minden, de tenyleg, szo szerint minden mas altal kimondott mondat utan be kell nyognie valamit, pl: "aha, en lattam mar olyat"... mint egy ovodas
A hétvégén felszántotta a netet a Totalcar híre, miszerint a VW gyártásba veszi az új Trabantot. Pedig a Totalcaron nincs is ilyen hír. Akkor mégis, hogyan? Így. Tessék megnézni a böngésző címsorát, meg alul azt a fekete sávot! A SHRTURL.com egy tipikus prank-oldal,…..
Prof. Dr. Ausgezeichnet Lienen-Brücke 2015.01.26 10:04:08
Nem ritkán a túlzott költségcsökkentés vezethet nemzetközi botrányhoz. Az áldozatokon azonban ez nem segít. Ennek ellenére vidámak maradunk. Jöjjön! Az Égéstér 147. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
Prof. Dr. Ausgezeichnet Lienen-Brücke 2014.11.28 13:56:57
@Rocko-: annyiban, hogy a zusában kapott volna vagy 25 évet. Nem mondom, hogy az a jó, mert hallok ott olyan évszámokat, melyeket elképzelni sem tudok józan ésszel, valahol a kettő között volna jó. A zusában igen komolyan jutalmazzák az erőszakos és/vagy életellenes cselekményeket, nálunk meg nem eléggé. Ez a véleményem, itt elmondhatom, ezért van a kommentelés.
Prof. Dr. Ausgezeichnet Lienen-Brücke 2014.12.18 11:19:03
@Rocko-: irreleváns a véleményem? ezt miért mondod? a témához szóltam hozzá te fasztarisznya, te beképzelt pöcs vagy, kistáska!
Prof. Dr. Ausgezeichnet Lienen-Brücke 2014.12.19 09:42:00
@Rocko-: Te mekkora egy ostoba vagy, ki allitotta ennek az ellenkezojet? Nem felcserelhetosegrol volt szo, hanem OSSZEHASONLITASROL es VELEMENYNYILVANITASROL. Szovegertesbol egyes, menj vissza a putriba.
Julian McMahon (Nip/Tuck) és Daisy Betts (Shutter) is beszált a Syfy hatórás minisorozatába, amit Arthur C. Clarke klasszikusa nyomán forgatnak, hogy jövőre képernyőre is kerülhessen. A sztori a Földet békésen megszálló idegen lények és az invázió következményének…..
Bár a valódi téli időjárás, a nagy hideg, a jég és a hó még várat magára, a motorosok nagy többsége azért már eltette télire a gépet. Persze lehet még látni olyanokat, akiknek nem csupán hobbi, hanem elsődleges közlekedési eszköz a motorkerékpár, ők örülnek a viszonylag…..
Prof. Dr. Ausgezeichnet Lienen-Brücke 2014.12.18 11:26:16
Kell-e nekünk a mindenféle díj? Hol vannak a jó szakemberek? És egyáltalán, mi történik a stúdióban? Az Égéstér 150. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
Prof. Dr. Ausgezeichnet Lienen-Brücke 2014.12.18 11:11:49
A régi ezredembe tértem vissza (2REG) a 6 hetes szabadságom után, rögtön be is raktak az első századba. Visszakerültem oda, ahonnan 5 évvel azelőtt elindultam. Belecsöppentem a sűrűjébe, érkezésemkor a párizsi őrjáratozásra készültek. A kihallgatásról a százados…..