Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pepe Angelo

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hosszú szünet után feltöltésdömping! Vicces félriportok és elemzések nélkül következzék a 2.-3.-4. évad összes meccse! Folyamatos frissítés! ..
Pepe Angelo 2010.06.07 23:13:01
@SiD13: ráguglizol h crunchball 3000 és az első találat az
A harmadik győzelem után lassan megnyugodhatnak a szurkolók. A következő ellenfél a másodosztályból hullócsillagként lezúgó Meterorites. (sic!), gondolja a bennem lakó kritikus. Ezt a meccset szintén nyerni kell. Új Péter nyilatkozata: "Ha túl sok szart írsz a blogodban…..
Pepe Angelo 2010.05.31 18:44:51
Elnézést a kis szünetért, az elmúlt napokban nem voltam gépközelben. Ma vagy holnap új videók...
Így a lanyha választási kampány kellős közepén érdemes odafigyelni mindenre, ami politika, még akkor is, ha a bulvárba kell lebukni érte. Hajdú Péter a Frizbiben először Fásy Ádámot látta vendégül, aki valószínűleg először és utoljára ott mondhatta el magáról, hogy…..
A mai képen látható cowboy vajon jön vagy megy?..
Még nincs youtube-on link, úgyhogy ne is keressétek. Gondoltam szakítok a hagyománnyal és most a "trailer" (ami inkább teaser, csak sokan nem ismerik ezt a kifejezést) korábban kerül ki, mint maga a videó És nem kell félni, nem fogom csúnyán kicsinálni a játékot.…..
Pepe Angelo 2009.11.17 15:53:29
@Alfaboy: Imádtam ezt a játékot. Aranyos, bár egy idő után unalmas. PC-guruban volt demoként. Fél óráig lehetett vele játszani. Nagyon tetszett és miután lejárt az idő megis szereztem az eredetit, de egy újabb 10-15 perc múlva már vége is volt...
Deattól sztem még jójáték
A BKV rajzpályázatot indított a vakáción lévő gyerekeknek. A pályázat a „Szeretem a BKV-t” címet viseli. Bár olvasónk már elmúlt 17 éves, és a témától is eltért egy kicsit, mégis jelentkezett a pályázatra, mert szeretné megmutatni a BKV-nak, hogy miért nem…..
Monnyon le. Monnyon le. Egy szörny vagyok. Egy kapitalista disznó, fúúúújjj. Mi történt? Csütörtök óta kapok kedves kis kommenteket, e-maileket minden felől. Nem kutattam utána különösebben, de volt aki gyűjtött nekem párat, és elküldte e-mailen. Jöjjön egy kis válogatás…..