Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Imre68

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A múltkori cikkem után rengeteg visszajelzést kaptam olyan férfiaktól, akik magukra ismertek a leírtak alapján. Érkezett egy esetleírás is Timonytól, aki a hitét is kezdi már elveszteni a világban, de az online társkeresésben mindenképpen. A következőket írja: „Kedves…..
Imre68 2012.12.20 10:38:59
Sziasztok!

Összességében nagyon jó hozzászólásokat olvasok,sok társkeresőn tett próbálkozásom tapasztalatait is ki tudom még az itt olvasottakból egészíteni.Sajnos a csalódottság szintje,és a befektetett energia mennyiségének aránya hasonló az itteni hozzászólókéval.Valós a meg nem válaszolt levelek aránya,az elküldöttekével.
És nem ctrlc/ctrlv szisztémával próbálok ügyeskedni ,mert minden lány más-más egyéniség,próbálom az adatlapot átnézve megpendíteni azokat a húrokat a Nekik írt leveleimben,amikkel célba érhetek.Nem a"pincsikutya"effektus vezérel,hanem ha közös a gondolkodásmód,azt próbálom felerősítve a hölgy tudtára adni.

Nos a hozzászóló lányok,aranyosak,kedvesek...és empatikusak,és ezért sok köszönet Nekik!És elfogadható a felvetés,hogy társnak határozott,egzisztenciával rendelkező,tanult,emocionálisan fejlett,lehetőleg,jól karban lévő férfit keresnek,aki még azt is tudja ,égőcserénél melyik felét fogjuk...és hova is tekerjük.
DE,én is belebotlottam a sok ki nem töltött adatlappal (hónapok óta)regisztrált,automatikusan generált bemutatkozó sorokkal társat kereső hölgybe.Akkor én hogyan is lehetek spontán fogalmazásommal megnyerő,szuggesztív( a hölgyre..Ő kell nekem)hatást gyakorló pasi.
Hisz nem tudok meg Róla semmit.Marad a vonzó fénykép,és a hit ,hogy ezúttal valóban csak az elfoglaltsága miatt az adatlap kitöltésben nem elég tüzetes leányt szemeltem ki.
A súly és magasság....
Elgondolkodtató,én nem akarom elhitetni magammal,hogy kigyúrt vagyok(ennek ellenére sportos az alkatom és a 180cm sem törpe alkat),de nem is keresek tökéletes alakú lányt,de elvárnám hogy csinos legyen.A legtöbb lány a sok plusz kilója mellett miért is nem tud hasonló kategóriát elfogadni,bebújik a diploma és a mély érzés mögé.
Én hiszek a hasonló a hasonlóval elképzelésben.Csak sajna aki hasonló....az az előző hozzászólásokban már kiválóan ecsetelt sémák szerint keresgél,a maga kis extra elképzeléseivel.
Erre szokták mondani,ettől színes az élet,lehet én ezért szerettem jobban a megbízható, nyomógombos,monocrom kijelzésű telefonokat :)