Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lingamos Mocita

52 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hello-30-es-18-uraim 11 és fél év után, a mai nappal (2022.07.21.) lett elegem a szívatásaitokból!!   2022. Január 19.-én, reggel fél 8-kor váratlanul meghalt Édesapám, ami, a pénzügyi helyzetemet, eléggé behatárolta, és be is határolja, mind a mai napig!!   Tehát, Én, nem szórakozásból…..
kedves-holdkisasszony      Válasz egy ex-szexmunkástól, az "Egy igazi nő méltósággal öregszik..." című cikkedre.    Látom, eléggé felvilágosultnak érzed magad, de itt-ott még (, talán,) hiányosak az ismereteid.    Feltehetőleg, az a hölgyismerősöd, titokban, vagy pénzes "K" , vagy ingyen…..
csakazertis-leirom    Olyan Hülye a Magyar Emberek 75%-a, hogy az, a Normálisaknak, már fáj!    2020. Április 17.-e óta, már teljesen visszavonultam a szakmától, és már teljesen más terveim, elfoglaltságaim vannak:    Az Univerzális Honlapom (https://patreon.com/lingamosmocita),    Az…..
a-kaosz-kozeperol-jelentkezem      Téboly!  Semmi sem úgy alakul, ahogy kéne! De, tényleg!    A Facebook, egyre inkább, korlátoz mindent, ami nem "Narancspárti" vagy Független...   Így, kénytelen vagyok az összes Blogbejegyzésem "újralinkelni"... Ez, időt vesz el... Sokat. Pedig:  -…..
engedd-el-a-regit      Mindenhol azt hallgatom, engedd el a Régit, hogy jöhessen az Új...    Most, komolyan: Mik vagyunk, Mi, ingyen kurvák/giggolók, hogy mindig Új Kapcsolatot keressünk, és sose' javítsuk meg, a Régit? Ez, már csak Nagyszüleink idejében volt, divat?    Jelentem: NEM!  …..
gyere-ede-a-magyar-garfield-vagy-vuk-2     1. Verzió             /Gyere Ede, a Magyarok (Lehetséges) Garfieldjaként "tér vissza" :o ;) /      Gyere Ede, 2011 Nyarán pattant ki a fejemből, minden különösebb ok nélkül.    Akkor, csak poénnak szántam Őt, és Semmi Tervem Nem Volt…..
gyulolet_es_szeretet        "Azt, szokták volt mondani", hogy "a Szeretet és a Gyűlölet, két különböző dolog!"    Szerintem pedig, Egy! Ugyanis, Egy és Ugyanaz! Ugyanis, Én hiszek a Mondában...      Miszerint, az Idő Kezdete Előtt, Isten és Sátán, Ikertestvérek voltak, és egy helyen…..
goldengirl-lepdelese      Silvergirl helyett, megérkezett, Goldengirl! :)    Jéghideg Ezüstpor helyett, Meleget hozó Aranyporral hinti be a tájat, így fedi be, a Fagyos Decembert, Melegséggel, amerre jár...      A tereken hagyja "lábnyomát" és a házakon, na meg, a tárgyakon, a…..
ferfi-felelos-mindenert   Igen. "Alapjáraton", mindenért a Férfi a hibás! Miért? Mert Régen, a Családfenntartó, kizárólag, a Férfi volt, övé volt minden "Világi" Felelősség! De, Ma? Ha, már kiharcoltuk magunknak, Mi Nők, ezt az Emancipunci státuszt (Direkt írtam így!) , akkor fogjuk be, és…..
elmelkedes-az-emancipuncik-husegkenyszererol       Lóf**zt már! Tényleg, mindenkinek csak a szerelem számít? Tényleg, addig tart csak egy kapcsolat, amíg szerelmes vagy?    Azért kérdezem így, mert Én, Életem Legjobb Kapcsolatában élek Hungarian Rockyval, lassan 4 Éve! Már, nincs mindig…..
mentegetözes-miert-nem-publikaltam   Mostanában, nagyon sokmindent csináltam, és így, csak "peregtek" a napok velem, és én sodródtam az eseményekkel... Ezért nem írtam bejegyzést, ide. Vagy legalábbis, nem publikáltam, ide... Szóval, hamarosan, jönnek az elmaradt publikálások... Köszönet…..
irasos-velemeny-a-hatasszunetrol    A "Hatásszünet" Youtuber Duó 3 Magyar Videóklipet mutat be, Videóblokkonként, 3 Elismert Amerikai Bloggernek, hogy véleményezzék azokat.    Végignéztem már, kettő ilyen vélemény videót, és nagyon szomorú vagyok:    - Miért játssza Magyarország, ennyire…..
honlapom-hirdetese-magyarul-angolul Megjelent a 2. Saját Készítésű Diavetítéses Videóm! My 2nd Self-Made Slideshow Video has been released!      Üdvözlök Mindenkit, Lingamos Mocita vagyok.      4 Hónapja már, hogy nem vagyok az "ősszakmában", helyette az írást valasztottam.      A…..
udv-a-klubomban    Mostanában, újjá alakítottam a Produkciós Társulatomat, a Tínédzser & Társait, életre hívtam a Lingamos Mocita Production-t. 2020. 07. 10. 16:03.    Már, ebben a szellemben, logót is szerkesztek, a saját készítésű videóim, jobb felső sarkába.    Aki, szereti az…..
eleg-volt    Nem Most kellene engem hívogatni, mint 3 Hónapja Már Csak Volt Szexmunkást, hogy "Ó, bocs, elfelejtettelek megk**ni, vagy megsz**atni!"    Oh, igen...Elfelejtettél...   Ott voltam 10.5 éven át, a szemed előtt, de engem kihagytál a megk**t nőid közül!Engem, elfelejtettél…..
a-szocialis-halozat-szerintem      A Második Élettársam, Elemző Csibész volt, Aki, szerette az igaztörténeten alapuló filmeket. Ilyen volt a Social Network is, magyarul, a Szociális Hálózat, ami a Facebook születését mondja el - csajozós verzióban.    A "Portréfotókönyv" atyja, a…..
emlekezes-a-szexmunkarol    Úgy gondolom, hogy a Világ elkorcsosult, és manapság, a "Férfiak", minden nőt kurvaként akarnak Dolgoztatni!    1. A sok pénz miatt, ami így szerezhető. Persze, csak maximum 5000-ével /"ennyim van egy nőre, nem több, mert maximum, ennyit is ér, nem többet" -…..
lingamos-mocita-patreonos-oldala      A Patreon egy olyan, alkotókat támogató, nemzetközi oldalcsoport, ami "havidíjas előfizetői csomagokat" kínálva buzdítja az embereket arra, hogy támogassák kedvenc alkotójukat, művészüket, a munkájában.    A Patreon ugyanúgy működik, mint a többi,…..
hungarian_rocky-72_orai    Természetesen, Hungarian Rocky!    Ő Az, Aki, rendszeresen kihoz a sodromból, már 43 Hónapja, de mégsem tudok - a Legnagyobb Balhé ellenére is- , huzamosabb ideig haragudni Rá! Pedig, lenne miért...      Az 1 Éves "Italien Driving Workplace" Nagyon Jó Volt…..
ja-szerelem-es-a-karmam    Tegnap, "CsakAzértIs" Megkerestem "J. A.-val Folytatott Szerelmi Levelezésemet" és nem túlzás, ha azt állítom: Megsemmisültem!    Rájöttem, újra olvasva, Egykori Párbeszédeink, hogy nagyon csúnyán bántam Vele (Is)!    Abban Az Időben, 3 Srácot Hülyítettem…..
mi-a-gond Csináld végig, amit én, utána, ítélj!   Vállalom az arcom,  mindenhez, amit csinálok!   Fázz vagy égessen forrón,  a  Nap,  de tarts ki az úton,  minden pillanatban, ahogy Jómagam!   Vagy, ha időközben,feladod, ne irigyeld a Sorsom, Hogy Megkaptam Kitartásomért  -,…..
meg-72-orat-adj    "Csak még, egy kis időt adj!"  Hányszor Hallottam Ezt A Könyörgést, "Utolsó" Esélyt Kérve! (A Legtöbbször, Mindig Kaptak Is, A Nagy Szerelmek!)    "Jó, Van 72 Órád! Ha, nem változik semmi, akkor, fel is út, le is út!" "Úgy lesz!" Jött A Sokat Ígérő Válasz :)    Persze,…..
mondokak-gyermek-atiratok-felnött  Sok mondókát tanulunk kiskorunkban, a bölcsiben, oviban, iskolában. Aztán, ahogy növögetünk felfelé, előkerülnek, ezek felnőtt verziói is!      Pl. íme egy saját verzió:   "Kis Lingamok, Nagy Masszázsok, Ez Az Én Kis Finomságom.  Itt Egy Olaj, Ott Egy…..
erotikus-vs-magan   2008. Augusztus 1.-éről 2.-ára virradó éjszaka léptem át, "Erotikavilág" kapuját!Akkor,még teljesen újdonság volt számomra minden!Érdeklődve figyeltem ezt,az akkor még(!) új életteret! Ott ismertem meg első élettársamat,Igiboyt is!Sokat (de legfőképp,két dolgot)…..
viharok-es-videok   Mostanában, viharfelhőkre szoktam vadászni, és videóban örökítem meg.    Tiszavölgyi Dávid Viharvadásznak  Itt van, a legelső Viharos csoportjának a linkje: https://www.facebook.com/groups/viharvonal/   felhívása keltette fel a kíváncsiságomat, a viharok után.    Én…..