Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cucu8

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!   " Csak olyan sportágra, azon túl olyan csapatra fogadj,melyet ismersz!" (gabx)..
Miért az olasz foci környékén nézelődök én mindig ha nagy odds-módosításokat akarok látni? A lényeg hogy itt mindig találok valamit ami szemet szúr, például tavaly több döntetlenre is 1,37-1,5-ös szorzót kínáltak majd ezek a mérkőzések többnyire unalomba is fulladtak és…..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A játék akkor szép, ha örömünket leljük benne! " (tuti1x2)..
cucu8 2013.03.20 22:42:59
cucu8 2013.03.20 23:15:21
@Banditos91: Köszönöm ,de a holnapi euroliga meccsek érdekelnének! :) nagyon gondolkozom a Unicaja Malaga-CSZKA Moszkva Hazain illetve a Real Madrid-Panathinaikos vendégen!
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Mindegy, milyen nehéz nap volt a tegnap, ma mindent újrakezdhetsz." (JC)..
cucu8 2013.03.13 00:00:07
@Suker90: Nagyon rossz napom lesz holnap, sok embert hallgathatok majd... szóval jó lenne egy nyertes mix :)
szerintem még a Füchse is mehetne majd, mondjuk még nem elemeztem...nameg Olympiakos :)
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    " A BIZTONSÁG az a veszély, amit nem ÉRZÉKELÜNK! "  (TIFOSI)..
cucu8 2013.03.06 22:55:10
cucu8 2013.03.06 23:26:00
@Slink: Ugyanezt a kettőt néztem énis + hozzárakom a Fener-Maccabi kosarat V-re :)

@MrChelsea: PLzen-t sokan mondják:) ennyire jó lenne? :O
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "A telhetetlenség a legrosszabb tanácsadó, inkább a kicsi biztosabb, mint a nagy semmi" (Derbi)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "A tippeket sajnos nem tudjuk befolyásolni,rakunk valamit,vagy bejön vagy nem!!" (mENNYI)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    " Ha érzed tenni kell, ha nem érzed hagyni kell ! "  (TippGirl)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "ami nagyobb szerepet játszik, hogy megmeri-e játszani az ember az elgondolását... akarat, bátorság - így teljes ! " (Disemal)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! " A sportfogadásnál mindenre oda kell figyelni. Nem szabad lenézni egyik csapatot sem! A meccs soha nem dől el a mérkőzés elött pár órával hanem mindig a…..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Nem lehet az,hogy csak adunk, előbb-utóbb nekünk is kapnunk kell!" (szotyis11)..
cucu8 2012.12.20 02:13:01
@Gepárd: Igen belegondoltam ,hogy a hétre elég a kupameccsekből...-.-
Végül ez lesz :)
015 Khimki Moszkva - CSZKA Moszkva V 1,57
027 K. Huybrechts - S. Rand H 1,38
039 Groningen - Ajax V 1,70
044 Xerez - Villarreal V 2,13