Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Téltábornok

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Utunk Ultrába Csak múlna már el 2012.09.28 08:00:00
Mint legutóbb megírtam, már a Nike előtt egy héttel lemondtam arról, hogy valami komolyat fussak. Azóta sem hajtom magam: csak hétvégén futok, akkor is komótosan. Hét közben helyette kettlebellre járok, de oda csak heti kétszer, és azt is csak 12 kilogrammos súllyal csinálom –…..
gyulaicsili Egészségünkre! 2012.12.30 20:25:34
Mondhatnám ezt egy kis pezsgővel a kezemben így az óév utolsó előtti napján is, azonban mégis másért teszem. Ahogy egyre jobban haladunk előre a télben, úgy kezdünk el mindannyian olyan táplálékok, kiegészítők után nézni, melyek egészségünk megőrzését szolgálják,…..
Bizonyára minden szülő találkozott már a játék gitár fogalmával. Az egyszerűbb, mezei kivitel egy darab műanyag testből és néhány botrányos hangú húrból áll. A "Guitar Heroes" jelenségének berobbanásával aztán megjelentek a billentyűs-gombos gitár szerűségek, amelyek…..
Téltábornok 2013.01.25 16:31:06
@Bohusek: Videó sajnos nincs...remélem! :D

Masszőr? Hm,meg lett masszírozva,annyira nem tett helyre...
Az első részben szó volt arról, mi is az a finn szauna, és lényegében belekezdtem az alapvető szaunázási szabályok leírásába. A szabályokat folytatom, mert ugyan nem túl csábító a sok "Ne tedd!", "Ne így!", de mégis, ezek nagyon alapvetőek, ettől függetlenül sokan nem…..
Téltábornok 2013.01.25 16:28:16
Nem. Ez nem az a vakond. Ez a lény és tanulságos kis története egy német úr, bizonyos Werner Holzwarth fejéből pattant ki, amelyhez Wolf Erlbruch készített bájos grafikát. Ez első kiadás 1989-ben látott napvilágot, azóta a mesét 27 nyelvre fordították le. Jómagam…..
Téltábornok 2013.01.23 23:59:58
Kozmetika Budapest Relax! 2012.08.13 10:30:35
Mi a relaxáció?   A relaxációs módszerek arra irányulnak, hogy megszüntessék a szorongás testi és lelki tüneteit. A szorongást, mint érzelmi állapotot nem szükséges leírni sem, hiszen minden ember átélte már ezt. Ebben az állapotban veszélyérzetünk, aggodalmaink támadnak,…..
Gyógyszerfogyasztó nép vagyunk - tartják. Ennek egyik nemkívánatos következménye, hogy a szervezetünkben fel nem szívódott vagy be sem vett gyógyszerek nagy része a csatornahálózatban köt ki, onnan pedig az élővizekbe - és ha azokból nyerünk ivóvizet, végül a csapvízbe…..
De még mekkora. Évek óta nem láttam ennyi havat. Mi meg azon izgultunk, hogy nehogy úgy kelljen hazamennie Klearnek, hogy nem látott tisztességes mennyiségű havat. Erre leszakadt az ég. Talán kicsit túlzásba is vitte. Persze mindenki engem szidott, mondván, hogy én könyörögtem ki…..
Megjöttek a fagyok, lehullt a hó, meglepett bennünket December. Sajnos csak egy pecát sikerült megejtenem, de abban sem volt sok köszönet. A kikötőt belepte a hó. A csónakból lapáttal kellett kidobni a havat. Gyönyörű a téli Kis-Tisza. Nem evett a hal. Délutánra teljesen…..
Az olvadó hó sártengerré változtatta a határt, néhol egybefüggő tavacskákat alkotva. Valahol ott vezetett az út is, a víz alján, de nagy a kockázat, mert  nem tudni, milyen mély a pocsolya.  A lesig gyalogolva a csizmám talpa alatt  cuppogott  a vizes rét,…..
Az alábbi cikkünk 2012. augusztusban jelent meg a Jógaliget hírlevélben. A cikket én írtam. Már fáj a hátam, mit tegyek? Amikor 25 éves  koromben először „becsípődött” a derekam, egy csontkovács rakott helyre.  Akkor egyetlen alkalommal használt ez a…..
HeStyle Vadonatúj Vans-ek tavaszra 2013.01.17 18:45:00
Itt a tavaszi Vans kollekció, amely a farmer előtt tiszteleg. Ez azt jelenti, hogy mind az Old Skool, a Slip-on és az Era modellek printes farmer anyagú felsőrésszel is elérhetőek lesznek. Ezeket a strapabíró klasszikus cipőket igazából elrontani nem lehet, így az új anyagok…..
Mindenkinek hasznos ez a cikk ' Forrása : Népi gyógymódok Facebook csoport A propoliszról szülőknek A propolisz legnagyobb szerepe a betegségek megelőzésében van. Egyik leghatékonyabb, természetes antibiotikumként működő kincsünk. Ha már megtörtént a baj, segít a gyors…..
Látogasson el legújabb bemutatótermünkbe 2012. november 3.-tól, a budaörsi KIKA Lakberendezési Áruházba, és használja ki nyitási kedvezményeinket!      Ingyenesen kipróbálható a Spa Pro Jade köves masszázságy a budaörsi KIKA Lakberendezési Áruházban! Tudta, hogy az…..