Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Andrij99

0 bejegyzést írt és 115 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tippmix tippek 2016. május 3. kedd 2016.05.02 22:00:00
A sportfogadásnál mindenre oda kell figyelni. Nem szabad lenézni egyik csapatot sem! A meccs soha nem dől el a mérkőzés előtt pár órával, hanem mindig a pályán és a játékosok fejében dől el! Így rakjátok a választott eseményeket!!" (Casso)..
A BIZTONSÁG az a veszély, amit nem ÉRZÉKELÜNK !   (TIFOSI)..
Andrij99 2016.04.12 00:46:25
@Panthera 1:
Nagyon köszi! :)

Nos, a Te iránymutatásod és a megérzéseim alapján az alábbi eseményekkel támadok reggel:

Vesely
Goffin
Delbonis
Cuevas
Sousa
Simon
Sousa
Wales (női foci)

Mindenkinek sok szerencsét!
Andrij99 2016.04.12 00:48:07
Andrij99 2016.04.12 01:02:13
@Panthera 1: Köszi, viszont! :)
Mindegy, milyen nehéz nap volt a tegnap, ma mindent újrakezdhetsz ! (JC)..
Andrij99 2016.04.08 11:23:49
@MKrisz12: Igen.
Tegnap ránéztem a kínálatra és vhogy megtetszett. Úgy is mondhatnám, h a tipp választott ki engem. :D
Nem összeszokott párokról van szó, de úgy gondolom, egyénileg jobbak Melnikováék.
Andrij99 2016.04.08 11:49:13
@MKrisz12: Köszi!
Gyorsan kiszaladtam a melóból és 45ezret toltam rá....153at hozhat.
Azért, mert meglátunk egy ajtót, még nem biztos, hogy be kell mennünk rajta (Jólesz György)..
Tetszik, nem tetszik sportfogadni is meg kell tanulni. (AstériX)..
" A BIZTONSÁG az a veszély, amit nem ÉRZÉKELÜNK! " (TIFOSI) ..
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!    " Ha érzed tenni kell, ha nem érzed hagyni kell ! "  (TippGirl)..
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   " A sportfogadásnál mindenre oda kell figyelni. Nem szabad lenézni egyik csapatot sem! A meccs soha nem dől el a mérkőzés előtt pár órával, hanem mindig a pályán és a játékosok fejében dől el! Így rakjátok a…..
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   "Azt nem te döntöd el, hogy melyik csapat fog nyerni, de azt igen, hogy melyik győzelmében van a több fantázia". (bakker)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! " Ami túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, az lehet, hogy nem is igaz ! " (Disemal)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!  "Egy jó fogadó nagyon sok mindenre figyel. Le lehet szűrni sok mindent. Ezek is segítik a nyertes szelvény kialakítását."  (VörösÖrdög)..
Miért zuhanunk a mélybe? Hogy megtanuljunk kimászni belőle.. Mindig mosolyogj, és soha ne add fel, még akkor se, ha minden ellened fordul... (TorpeRaul)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   " A fogadó, ha nyerni akar, először a saját korlátain kell, hogy túllépjen " (Special One)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   " Minden nap hoz valami újat ! " (Sziszka77)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   " Gazdálkodjunk jól a nyereményünkkel,mert ha ez nem sikerül akkor azt nem örökbe kapjuk, hanem csak kölcsönbe " (Walter Sobchek)..
Andrij99 2014.03.26 11:58:31
Sziasztok!

Rég nem jártam fent, de azért követtem az eseményeket. Ma ismét táncba hívom Fortunát, remélem, nem lép a lábamra...

SZKA Szentpétervár - Lokomotív Jaroszlavl H/D: a hazaiakat tartom esélyesnek, de hokiban bármi megtörténhet, levédem.

Crvena zvezda - Budivelnik H: nagyarányú győzelmet várok az Euroligában edződő Crvenától.

Atomerőmű - Alba Fehérvár H: ez az Alba nem az Albacomp, zongorázhatóa különbség. Az ASE sokkal jobb formában van,a 4 negyed alatt jön a papír, ahogy tegnap is.

Eger - Jug Dubrovnik V: sajnos, az Eger nagyon összeesett, max. a becsületéért küzd, ezzel szemben déli szomszédaink a továbbjutásért vívnak csatát a Pro Reccoval. Ha ez nem lenne elég, Hárai és Gór-Nagy sem bevethető.

Gyöngyös - Balatonfüred V: nálam a nap tutija, eddig nem írtatok erről a fogadási lehetőségről. A bajnokságban ua. pontot szereztek, viszont kb. 50 góllal kevesebbet kaptak a Balaton-partiak. Az odavágón 27-21 lett a vége. Azt olvastam, hogy a Gyöngyös tartalékos lesz, a Fürednek áll a zászló, ne higgyetek a szorzóknak!

Hoffenheim - Hannover H: eddig valahogy nem kedveltem a "falusiakat", most azt mondom, bedarálják Huszti csapatát, ezzel - meglátásom szerint - bent is maradnak.

Sevilla - Real Madrid V: pro és kontra írtatok a meccs kimeneteléről, én a Madrid győzelmét vizionálók táborát erősítem. Szerintem a Barca elleni vereség megerősíti és felkorbácsolja őket,hiába nincs Ramos és Di Maria. Brutál erős ez a csapat, ráadásul nem gondolnám, hogy egymás után kétszer hullajtanának pontokat.

Atalanta - Livorno H: sokat gondolkodtam, hogy a bergamoi csapat, vagy a Napoli győzelmére tegyek. Az Atalanta mellett döntöttem, talán vérszemet kaptak és rámennek a kupaindulás lehetőségére. A Livorno a kiesés ellen küzd, de megérzésem szerint nem ma kezdi gyűjteni a pontokat.

Mindenkinek nagy kalappal mára!
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!   " Nem az a lényeg ki mennyivel játszik, hanem az, hogy kiválaszd a helyes eseményeket! " (Afterforever)  ..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   " Ez a sportfogadás a legzseniálisabb dolog :O Ahol lehetne meglepi, simán jön (Betis, Sevilla, Celtic, Juve), aminek meg simán kéne jonni, az elmegy ! " (vécés jóska)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!    "Addig ne igyál a medve bőrére, amíg benne van a medve ! " (tuti1x2) ..