Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Imre Drotos

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Napszúrás helyett...   Veszélyes évszak a nyár. Ilyenkor könnyen kap hőgutát az ember, és azt a maradék eszét is elveszti, ami még Lepsénynél megvolt, de mára elolvadt, mint a tavalyi hó.   Mivel lehetne mással magyarázni a sok baromságot,amit épelméjűnek látszó emberek…..
Megegyezés volt, miniszterelnök-jelölt nincs. Hogy is van ez? ! ? Az ellenzéki összefogás ürügyén sikerült a logikát megcsúfolni. Úgy egyénileg, mint „listásan”. Meghallgattam mindenkit, aki „mondta a magáét” úgy hogy a másikat nem is látta, de nem is szeretné…..
Egy dicstelen nap krónikája Tegnap, 2013 március 11.- én véget ért egy korszak, a jogállamiság kora hazánkban. A Nemzeti Együttműködés kormánya a hazai ellenzék erőfeszítése, a civilizált Világ figyelmeztetése ellenére megszavazta az Alaptörvény 4.…..
Két út van előttünk, melyiken indulunk? Ez a „nap kérdése” ma. Az Országgyúlés szavaz /vagy nem/ az Alaptörvény sokadik módosításáról.. Hogy a módosításban foglaltak ellen a Világ értelmesebb része tiltakozik, az mit sem érdekli a Fideszt és Orbánt. Nem vagyok…..
A kampány elkezdődött. Napjainkban annyi minden történik, hogy a hétköznapi ember nem győzi a fejét kapkodni, mire figyeljen oda. Úgy a Kormány, mint az Ellenzék teljes gőzzel kampányol.. De hogy mi lesz a vége? Azt ma megítélni maga az Úristen se tudná. A Kormány nem…..