Regisztráció Blogot indítok
Adatok
XynTRoN

11 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vélemény Igen, gyenge, sőt még gyengébb... Bár lehet, hogy bennem van a hiba, mert a mai mainstream filmek között nem találok nagyon olyat, ami igazán elnyerte a tetszésem. Ellenben az Arme Riddere minden percét élvezet, de erről majd máskor. Vegyük sorra a negatívumokat: 1.,…..
Igen kedves néző, jogosan gondolhatja azt, hogy Tom Cruse minden nevesebb sci-fi film főszerepeét behúzza magának. Ez így is van, de jelen esetben nem megy a mozi rovására. Ez az írás, most nem egy szokásos kritika lesz, hanem csak néhány gondolat. Elöljáróban annyit, hogy a…..
MovieMánia Jack Reacher (2012) 2013.03.15 09:22:31
Könyvadaptáció. Lehet jól, lehet rosszul csinálni. Jelen esetben nem tudom, melyiket mondanám. Vannak rettentően jó pillanatok, és teljesen lapos részek is filmben. Valahogy nem sikerült dűlőre jutnom a történettel se, valahogy néhány karakter szerepe igencsak kibontatlan lett. Bár…..
Mi is az indie game? Lényegében független fejlesztőktől érkező játékok. Nem kell csúcs grafikára, és effektekre számítani, viszont egyedi ötletekre és játékmenetre igen. Vannak jók, jobbak, és a legjobbak. Ebből a körből három készítőjével (Braid, Fez, Super Meat Boy)…..
Egy komor estén, félig már szundítva úgy döntöttem, megnézem a címben szereplő művet. Úgy gondoltam, mégiscsak Luc Besson neve felmerült a készítők között annyira gyenge nem lehet (bár az utóbbi 10 évben elég gyenge alkotásokat mutat be, főleg a folytatások terén, de ezt…..
MovieMánia Tai Chi Zero (2012) 2013.01.07 12:51:10
A kung-fu találkozása a steam-punk-kal. Legalábbis a marketingesek ezt találták ki számunkra. Ami ebből a valóság, az az, hogy a filmben a gőz korszak epizódok száma talán kicsit több mint háromnegyed óra. Pedig ez a volt a fő indok, hogy megnézzem. (A trailer szokás szerint nagy…..
MovieMánia Samsara (2011) 2013.01.05 16:26:00
Samsara. Brutálisan jó képek a világ minden tájáról, gyönyörű zenével amennyiben felületesen nézzük. Ha megpróbáljuk agyunk ráhangolni a képekre, átérezhetjük a rendező szándékát, és azt, hogy mit is szeretne átadni nekünk szavak nélkül. Miután megnézted,…..
MovieMánia Dredd (2012) 2012.12.31 09:24:18
A képregény adaptációk nem mindig sikerülnek. Illetve általában nem. Kivéve itt. Végre egy olyan vizualizáció ami hű maradt az eredeti műhöz és hozza az ott megismert világot és élményt. Igazán jóra sikerült sci-fi akció filmmel van dolgunk. A lényeg csupán az, hogy mindenki…..
MovieMánia Kill 'em all (2013) 2012.12.26 12:20:20
Izig vérig akciófilm egyenesen Bangkokból! A sztory nem igazán érdekes, a lényege annyi adottak a legprofibb bérgyilkosok a távol-keleten. Őket egy személy elrabolja, és arra kényszeríti, hogy egymás ellen harcoljanak. Mindegyikük eltérő képességekkel rendelkezik, más-más…..
Kellemes, könnyed délutáni kikapcsolódást ígér a film, és ezt be is tartja. Végre egy olyan alkotás ami elé úgy ül le az ember fia, hogy nem vár különösebben semmit, de mégis pozitív élményekkel áll fel a székből. A történet egy sztriptizelésből élő, vidéki lányka…..
_Vélemény:_  Lehet csak azért kapott a film annyit amennyit adtam neki mert megörülök a zombis filmekért. De mindenképpen ki kell hangsúlyoznom hogy az egyik legjobb, feszültség van benne, meg poénok is akadnak természetesen mértékkel. Nem tudom mit mondhatnék még belőle…..
Aki szereti a sci-fi-t, időutazást, akciót (mint én) nagy várakozzással nézett a film elé, gondolván, kellemes két órát tölthetünk el szeretteink vagy épp néhány sör, vagy zsíros kenyér társaságában. Nos aki így áll neki, annak csalódnia kell! De miért is? Ugye megnézzük…..