Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sárközi Bíborka

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Polgármesterként lakásügyekben tett első lépéseim egyike az volt, hogy saját hatásköröm szűkítésével megszüntettem azt a lehetőséget, hogy bérlakásokat a polgármester kiutaltathasson saját belátása szerint, bárkinek. Kezdeményeztem a lakhatás feltételeinek…..
Kőrösi Tibor blogja A mi vizünk 2012.12.27 23:38:52
  December 26-án lépett életbe az az EU-s előírás, amely szerint a lakosság számára biztosított ivóvízben csak minimális lehet az arzéntartalom.  Csongrádon az ivóvizet biztosító kutak döntő többsége tökéletes minőségű vizet ad, jóval jobb az itt mért…..
Kőrösi Tibor blogja Vészhelyzet 2012.12.22 00:08:14
Akinek kisgyermekei vannak, fel kell készülnie arra, hogy bármikor érhetik komoly kellemetlenségek. Ezeket a gondokat még akkor sem lehetne elkerülni, ha valaki folyamatosan a legszorosabb ellenőrzés alatt tartaná a gyermekét. Ami egyébként is lehetetlen és persze fölösleges is. A…..
Örülök. Nagyon örülök. Pedig vannak olyanok, akik szerint nem kellene örülni ezeknek a ,,Pintér filléreknek”.  Ennek ellenére őszintén örülök, pedig nem is én kaptam, hanem a VÁROSOM! Sőt vannak olyanok is, akik szerint ezt szégyellni kellene. Szégyellném is magam, ha…..
Szerdán délután négy órától Télirózsás Diákforradalom néven tüntetést tartanak a Magyar Tudományos Akadémia Széchenyi téri főépülete előtt. ..
Sárközi Bíborka 2012.12.19 16:58:30
Kőrösi Tibor blogja Segítség 2012.12.17 23:33:58
Tudjuk azt, hogy hazánk csakúgy, mint a világ legnagyobb része, súlyos helyzetben van. Ez alól sajnos Csongrád sem vonhatja ki magát.  Több körülmény együttes hatása miatt városunk helyzete különösen nehéz. Ez rányomja bélyegét a városlakók életére. Egyre nehezebbé…..