Regisztráció Blogot indítok
Adatok
????_nem_mindegy_nem_magyar????

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán kedves videóüzenetben, senki által nem választott, fiatalabb sörcimbijeivel való egyeztetést követően kijelenti, hogy keretszámok márpedig nem lesznek. A diákság követelései ezzel persze nem teljesülnek, a célja nem is ez, csupán egy kedvezőbb kommunikációs terep…..
????_nem_mindegy_nem_magyar???? 2012.12.18 10:05:10
@gbálint: Kedves Bálint! Mivel nemrég jöttem csak vissza Mo-ra, így érdekes volt olvasni a fentieket. (a többieknek ez az 1-ső commentem :) ):
1) ha 5-éves vagy az orvosin, akkor tudnod kellene, hogy egy számot- adatot- nem lehet csak egy szempontból értelmezni, nézni " államadósság alakulásának nagyon aranyosa félremagyarázott értelmezésével, csupán az a gond, hogy azt már mint írtam GDP ARÁNYOSAN KELL NÉZNI"- hogy értsd(?): lehet testfelszín alapján számítani a dózist, de akkor is van egy abszolút érték ami mérgező!
3) na ez így meredek. Azért ezt be kell látnod, nem ilyen egyszerű. A forint azért zuhan- többek között- mert senkinek nem kell. Gondoljunk vissza a "csontvázak, és rosszabb helyzetben vagyunk mint Görögország" című előadásra a választások utáni napokban- (ha tudtam volna mit mondanak most igen csak jól élnék)tudjuk, hogy kellett a pénz, de ezért egy egész országot megszívatni?- erre persze, hogy mindenki eladással reagál. Mint ahogy most a napokban is a "majd jól együttműködünk a jegybankkal, és forintból fogjuk finanszírozni a lejáró deviza tartozásunkat".
4) van benne igazszágod, de legalább kiszámítható lenne. (mindamellett, hogy a közösségi közlekedés finanszírozásának újragondolása már ma is elkésett- lsd. BKV, MÁV stb.
5) ez kemény! a ezt komolyan gondolod- és nem csak trollkodásnak szánod- bajban vagyok. Ez ellen már nem tudok mit mondani. Inkább kérdés: ha szerinted ez így normális és helyes "egy szerződést megváltoztatni ha kell 1000szer is szükséges egy államfőnek" akkor miért csodálkozol, hogy egy befektető nem tervez hosszabban 3-5 hónapnál (egy évnél?)hiszen, bármikor megváltoztathatják a szerződést?(mondjuk teszik is- ad hoc adók, adóemelések)
7) nem vagyok - bocs mit értesz a liberális sajtó alatt?- nem gondolkodó, orránál fogva vezetett. Bár tény hogy Orbán az ázsióját úgy 2000 körül veszítette el nálam. (bár lehet hogy még korábban a "Nyírfa" ügy kapcsán, a választások másnapján.)