Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ombreszitá

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt Fátylat rá! - 1x06 2012.10.23 13:00:00
Pinaszakáll Attila és Pinokkina magabiztos arccal áll az erdőben, újabb két pár jön, hajtépés, dráma, mondják, de nem hiszünk nekik, mert ebben a műsorban eddig még annyi feszültség nem volt, mint a Hacktionben, ami nagy szó. Orsi és Tibi az első páros, fiatalok és bohók, ez…..
ombreszitá 2012.12.18 07:37:29
@ribizligizi: erre annyit mondanék hogy tényleg nem lehetett tudni ki mit választ :D tehát kinek mit szán... :) mondjuk én még mindig úgy vagyok vele jobban örülök a pénznek mint egy mosógépnek aminél jobb van a fürdőnkbe :) meg egy kamerának :)
ombreszitá 2012.12.18 08:09:36
@sixx: Igazad van te több osztályt végeztél mint 6 mert nagy karriered van blogba fikázod a népet ;) ha meg így mellé lőttem volna akkor kapásból nem értelek olvastam többi ilyen értelmes bejegyzésed valamiért az unalmat pártolod :) mondjuk megértelek kicsit az unalmas emberekbe nem lehet belekötni :) ezért is köszöntem a bókot hogy bennünk legalább a semmin kívül van valami :) amúgy viszont látni mit ragadsz ki a szövegből hogy hány évesen vagyok terhes :) de amúgy örülök hogy ennyit tudsz a végzettségemről :)