Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szeretek dugni és inni official

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pénteken és szombaton 2 óra helyett 3-ig lehessenek nyitva a vendéglátóhelyek a Tisza-parton - áll abban az előterjesztésben, amelyet Oberna Zoltán, a Jobbik tiszakécskei önkormányzati képviselője nyújtott be a testületnek. A kérdésről június 28-án csütörtökön vitázik,…..
szeretek dugni és inni official 2012.12.18 00:02:16
Folyik a nyomozás a palacsintasütővel leütött nő ügyében. Mint arról korábban már beszámoltunk, egy kécskei nő a kegyeibe férkőzött, barátságával hitegette, majd több ízben pénzt kért kölcsön egy gyomaendrődi hölgytől, amit a mai napig nem adott vissza. Aranyékszereit…..
Volt, aki azzal érvelt a csendrendelet kitolása ellen, hogy a termálozók többet költenek, mint a bulizó fiatalok; a többség mégis a fiatalkorúak védelmével támasztotta alá igazát az intézményvezetők közül. Erre Oberna Zoltán Jobbikos képviselő előterjesztése miatt volt…..
szeretek dugni és inni official 2012.12.17 23:49:43
@kkdk:
konkrétan ha minket leakarnak kötni akkor csináljanak egy fedett skate parkot mondjuk és ne a sok lopott térkövet meg betont pakolják a városba. és még azt is felturják amit nem kell. ha akkor bevételt akarnak. nyitnak egy rohadalom skate parkot az is elég ha kapunk egy fedett zárható helyet megfelelő világítással és mi azt betudjuk rendezni. meg igazából mit csináljon az ember ebbe a városba? kimegyek az utcára és v megküld a yard egy 564536452millio euros birsággal délután fél5kor mikor még világos van. és nem csodálom, h lakiteleken nincs hiszti mikor ott a madár se nagyon jár. : DDD
szeretek dugni és inni official 2012.12.17 23:55:04
@semsenem:
de korrekt igazából. mert a sok retardalt beszél más nevében. meg abba hű de haj de nagy tiszakécskei üdülő körzetben és termál fürdőben is annyi mindent lehet csinálni. nem, h inkább betonutak lennének a üdülő övezetben és tisza partot igényesre megcsinálnák a sok benyelt pénzből. és az rohadtul igaz, h kedves szabó évának a mit tudom én milyen képviselője csinált 5000 kölköt és otthon punnyad a termál fürdőből sikasztott pénzével a 200fokba télen a 10m széles plazma tv előtt inkább. szerintem jobb, h ha én ezek közül senkivel sem találkozok élőbe.:] a nyitrainé meg tényleg baszatlan. :DDDDDDDDDDD
szeretek dugni és inni official 2012.12.17 23:45:00
@semsenem:
ezt eddig nem tudtad, h ilyen köcsöggel van körbevéve minden? :O