Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bernadett Lajos

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt adom! Éljen a fair play! 2011.07.01 05:00:00
Küldte: Cs. Márton ..
Bernadett Lajos 2013.01.24 20:51:47
Vass Dóra rááldozta elmúlt éveit Londonra, de nem jutott ki. FOTÓK! Az elmúlt napokban megjelent egy tanulságos interjú a nemrég a legszebb magyar sportolónőnek választott Vass Dórával. A ritmikus gimnasztikázó hölgy köszöni szépen ezt a címet, de talán lemondott volna róla,…..
A londoni olimpia utolsó előtti napján is reménykedhetünk magyar aranyéremben: Douchev-Janics Natasa és Dudás Miklós a kajakosok 200 méteres számában küzdhet az első helyért, míg férfi öttusázóink, Kasza Róbert és Marosi Ádám is megkezdi a versenyzést. 120 kilós…..
Sport Géza: Eléggé meghaltam futás közben, ez a rock'n roll Erdélyi Zsófia vasárnap élete első maratoniját futotta Las Vegasban, a 24 éves futónőnek hiába nem volt tapasztalata a távon, rajt-cél-győzelmet szerzett. Az első helyért járó ezer dollárt azonban nem tehette…..
  Múlthét pénteken, júliust 20-án elbúcsúztattak minket, olimpikonokat Békéscsabán, az Ibsen házban. Nagyon kedves és szép műsorral kedveskedett a város az öt fiatal versenyzőnek: az egyedüli duplázó Böczögő Dorina tornász, akinek már második Olimpiája lesz Londonban,…..