Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Glarion

16 bejegyzést írt és 129 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap egy nagyobb szupermarketben vártam a soromra, hogy lemérhessem, árral felcimkézzem az egy szem citromomat, amikora a sorra szarva elém tolat egy kb 65 éves ősz papa az 5 almájával.A mérlegen érintőképernyős kijelző volt "ZÖLDSÉG | GYÜMÖLCS" válaszlehetőséggel.…..
Mindenek előtt elnézést kérek a hosszas várakoztatásért minden rendszeres látogatómtól, de mostanában picit kevesebb filmet néztem, és azok közül sem volt említésre méltó, de talán most ez az ajánló mindent kárpótol.Nem gondolnám, hogy lesz olyan film ami az Ádám almáit…..
Megkeresett a PTE könyvtárának online tartalmáért felelős embere, hogy feltenné a digitális tartalmakhoz a Gyilok Gépet (mindez az olvasásnépszerűsítés jegyében). Természetesen nagyon örültem ennek és már kinn is van az oldalon, más hanganyagokkal együtt. Sőt még egy nagyon…..
Pontosan arra, amire a lenti videón látható, Evil Genius Simulator nevű sufniprojekt készítői. A videó a brit Maker Faire kiállításon készült, ahol vicces kedvű srácok két Tesla-tekerccsel kötöttek össze egy Kinectet. A Kinect a kézmozgást figyeli, és attól függően alakítja…..
 Jöjjön egy kis hazai is végre. Szép estét...
zenemindennap Celesty: Fading Away 2011.03.06 21:54:20
 Busójárás főnaphoz valami pörgős dolog illik. Legyen benne szép billentyű rész, zúzás, power-metal, ilyen az élet noh...
 Tombol a rossz idő, sötét van, tél van, jöjjön egy ide illő szám. Két zenei legenda találkozása. Enjoy!..
Könnyed szám péntek estére. Nem a legkiemelkedőbb énekesnő, nem a legegyedibb hang, de simán kedvelhető. Egészségetekre.  ..
Anno a KMK-n is egy hídépítős játékkal mutatkoztam be, most itt is ez következik - igaz, a hasonlóság a Cargo Bridge és a King of Bridges között annyiban ki is merül, hogy mindkettőben a hidak játsszák a főszerepet. A fizikatudásunk helyett ezúttal logikai képességeinket kell…..
Glarion 2010.06.16 09:41:53
Egyszerű, de szórakoztató valósidejű stratégia a black metal zenekarok nevét idéző Necronator. A játékban egy világot kell földrészenként – illetve a földrészeket városonként – leigázni úgy, hogy minden városba nyitunk egy portált, ahonnan élőholtakat és egyéb…..
Nagyon nagy elnézést mindenkitől az elmúlt két és fél hónap hallgatásért, és köszönöm mindenkinek a türelmet. Mint látjátok, új blogon folytatjuk a böngészőben játszható (azaz főleg flash-) játékok összegyűjtését. Hogy miért született ez a nem éppen ideális…..
Glarion 2010.06.06 13:07:54
Kedves kommuna, szerettem volna mást írni ide ma – hiszen ma van a blog harmadik születésnapja –, de bizonyos körülmények miatt egy elég rossz hír az idei születésnapi ajándék. A KMK mostantól határozatlan ideig szünetel. Lehet, hogy napokon belül újraéled, lehet, hogy…..
Glarion 2010.04.30 15:18:28
@Yarner: Nekem csak SNES nosztalgiám van. :)
Glarion 2010.05.26 18:40:01
@[dri]: 0,1992 Rocketing rabbit, életemben először nyomtam :)
Glarion 2010.06.05 17:06:03
Érdekes, nemrég írtam arról, vajon jó döntés volt-e véget vetni a kapcsolataimnak. Este volt egy álmom, páran közülük benne szerepeltek. Sajnos mostanra persze megint csak töredékek maradtak meg, és azok is úgy, hogy nemrég kapartam elő őket emlékezetemből. Gyorsan írásba is…..
Álom Naplóm 2 2010.04.11 12:08:00
Érdekes álmom volt. Volt előzmény ami nem ragadt meg, meg nem is rögtön felkelés után jutott eszembe így sok részlet homályos. Valamiféle házban voltunk többen, fiatalok, kb olyasmi volt, mint az X-men-ben a ház, és mintha ilyen különleges képességeink is lettek volna. A…..
A mai kép végülis egy írás, amiből kiolvasható az Optical és az Illusions szó is...
Glarion 2010.03.18 08:41:32
Régen küldtek be annyian játékot, mint az elmúlt napokban a Robot Unicorn Attackot. Több levélíró azonban szükségét érezte olyan megjegyzéseknek, mint a "cserkészbecsszó, hogy nem vagyok ratyi", a játék ugyanis... khm, nem a legférfiasabb jelenség. Az unikornis eleve…..
Glarion 2010.03.08 12:22:57
Nem először fordul elő, hogy egy meghirdetett termékből olyan minimális mennyiséget árul az áruház, hogy dőlnek hozzánk a hoppon maradt vásárlók levelei, akik hiába értek oda reggel nyitásra, már nem jutott egy darab sem. Így járt most Petteri és Babákmamája is, mindketten az…..
Emlékeztek a Nano Warra, a Phage Warsra, a Phage Wars 2-re, esetleg a Bug Warra? Akkor gyorsan felejtsétek el ezt mind, mert itt a Civilizations Wars, a „fél csapattal odacsapunk” jellegű stratégiák királya. A feladat alapvetően itt is az, mint az elődökben: vannak bázisaink,…..
Álom Naplóm 1 2010.02.01 08:51:00
Valamiféle kíséretet házban laktam, a lényege az volt, hogy éltek benne ilyen szellemek, akik ilyen fekete ködként közlekedtek, át tudtak menni a falakon, meg ilyenek. De felvehettek fizikai alakot is, akkor ilyen nyálkás lepényhalszerű dolgok voltak. És meg is tudtak szállni…..
Végre egy remek (bár nem teljesen új) ötlet, gyönyörű grafikával, jó megvalósítással! Mostanában hiába túrtam a flashjátékos oldalakat, nem nagyon találtam kiemelkedő alkotást. A Paradox Embrace viszont zseniális. A korábban bemutatott játékok közül talán a Shift…..
Glarion 2010.01.29 19:16:03
A vascső alkatú fiúval volt először orgazmusom.Kedves Szakítós blog, Ebben a pillanatban jutottam arra az elhatározásra, hogy megosszam veletek ritka érdekes storymat... :)Nos, anno, a kapcsolat kezdetén voltam én 18, ő 23.Túl egy 4 és fél éves kapcsolaton annyira ki lehettem…..
A következő kis falfestményen egyszerre több optikai csalódás is látható...
Az élet kemény. Van úgy, hogy egy ugrás nem sikerül. Van úgy, hogy ott van az orrod előtt a tuti, és nem éred el. De néha, nagyon ritkán összejön, és eléred. És akkor rájössz, hogy... nos, az élet kemény. (Köszönet Grathnek a linkért.)..
Glarion 2010.01.13 15:07:09
A héten Las Vegasban voltam (vagyok) a CES-en, ahol nagy meglepetésemre belebotlottam egy tower defense-be. A KMK-n lövegtoronyjátékként is ismert műfaj a Microsoft asztalnyi érintőkijelzőjén, a Surface-en köszönt rám, ráadásul olyan változatban, amit egyszerre akár négyen is…..
Glarion 2010.01.09 16:01:56
Az Atomix a kilencvenes évek elejének egyik legjobb logikai játéka volt. Molekulákat kellett benne összerakni atomokból úgy, hogy az egyes atomokat egymás mellé mozgattuk. A nehézséget az jelentette, hogy ha megmozdítottunk egy atomot, az a játéktérben addig mozgott, amíg falba vagy…..
Glarion 2010.01.08 10:31:11