Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gbálint (törölt)

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán kedves videóüzenetben, senki által nem választott, fiatalabb sörcimbijeivel való egyeztetést követően kijelenti, hogy keretszámok márpedig nem lesznek. A diákság követelései ezzel persze nem teljesülnek, a célja nem is ez, csupán egy kedvezőbb kommunikációs terep…..
gbálint (törölt) 2012.12.18 09:34:41
az még zavart h tegnap nem volt időm válaszolni néhányotok felvetésére akik tényekkel próbálták igazolni az elméletüket. azokra most válaszolok h tisztázzuk őket aztán tényleg befejeztem, m reménytelenek vagytok.
1. semmilyen pénzt nem kaptam senkitől, h ide írjak, csupán az elvakult gyűlölet mondatja ezt veled, mert nem bírod ha kritizálnak. de egy tanácsot adok: POLITIZÁLNI ÉS ELEVE GONDOLKODNI NEM LEHET INDULATBÓL! nézzetek magatokra olyan vagytok jobbikosok akik zsidóznak, csak ti a mások oldalon álltok, nektek mindenki aki mást mond orbán-bérenc, náci stb...
2. az államadósság alakulásának nagyon aranyosa félremagyarázott értelmezésével, csupán az a gond, hogy azt már mint írtam GDP ARÁNYOSAN KELL NÉZNI és úgy látható h 55% ról 80% fölé ment az mszp-szdsz kormány idején. ha mindenáron az abszlútértékét nézitek úgy mindössze 8500 milliárdról 20000milliárd Ft fölé emelkedett, azért mert a nagy része devizában van és a mostani árfolyamot kell nézni! de ismétlem a gdp arányos mutató a lényeg!
3. tehát az árfolyam: amint bevezette a fidesz a különadót, romlott a ft árfolyama, így próbálva a piac spekulációs nyomás alá helyezni a kormányt h vonja vissza a nekik nem tetsző intézkedéseket és vezesse be a klasszikus megszorításokat. Egy országot azonban nem a piacok hanem a vezetői kell irányítsanak és nagyon helyesen megmaradtak ezek az adók, amelyeket én nagypn innovatív és kreatív megoldásoknak tartok, mert a saját fejemmel is tok gondolkodni és nem csak a liberális média dumáját szajkózom.
az hogy a bankok nem hiteleznek emiatt a legnagyobb álszent hazugság, ami létezik, hisz csak az elmúlt évben 2300milliárd Ft ot vontak Mo. ról, miközben szegények nem tudnak hitelezni. Lószart, azért nem hiteleznek m olyan csóró lett az ország 8 év alatt és mindenki annyira el van adósodva h nincs kinek hitelezni.
4. a legfontosabb szentem az imf el kötendő hitel megállapodás lenne, de mikor az imf azt mondja h javasolja a szociális juttatások újragondolását és közösségi közlekedés finanszírozásának újraszervezését a bankadó helyett, azt mondja csak nem direkt hanem indirekt, h ne adóztasd tovább a haverokat, hanem inkább a saját néped. velük vigyázni kell, nem egy országot tettek már tönkre, csak azt mentik meg akit nekük (citibank, goldman-sachs, merry-linch, deutsche bank stb nagy abankok) érdekükben áll. ELŐBB TÁJÉKOZÓDNI KÉNE H MI IS AZ AZ IMF ÉS MI AZ EURÓPAI BIZOTTSÁG.
5. egy szerződést megváltoztatni ha kell 1000szer is szükséges egy államfőnek, m EGYETLEN SZERZŐDÉS VAN AMI ŐT MINDIG KÖTELEZI MINDENEK FELETT, AZ PEDIG AZ ORSZÁGGGAL ÉS ANNAK NÉPÉVEL KÖTÖTT SZERZŐDÉSE, HOGY MINDIG AZ Ő ÉRDEKEIT SZOLGÁLJA!! ha egy szerződés nem azt szolgálja mindig fel kell rúgnia, ez nem civilizáltságról szól hanem érdekekről. Mo. azért nem lépett ki a II. Vh ból és támadta meg a németeket mint a románok tették,m h szövetségest nem támadunk hátba. MARHASÁG, EZ POLITIKA IT ÉRDEKÉRVÉNYESÍTÉSRŐL VAN SZÓ.
6. a lopásról ne beszéljünk mert minden ami volt azt gyurcsány és bajnai alatt már ellopták
7. HIGGYÉTEK EL KURVÁRA NEM VAGYTOK SOKAN! KONKRÉTAN CSAK PESTEN ÉS NÉHÁNYAN VIDÉKEN. AZ EMBEREK NAYGRÉSZE TUD GONDOLKODNI A SAJÁT FEJÉVEL IS ÉS NEM HAGYJA MAGÁT AZ ORRÁNÁL FOGVA VEZETNI A LIBERÁLIS SAJTÓ ÁLTAL, CSAK AZÉRT MERT Ő ÚGY SZÜLETETT HOGY GYŰLÖLI ORBÁNT