Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cowboy

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rossz PC játékok sorozat OFF 2010.11.23 10:26:00
Most mint magánember szeretnék panaszkodni egy sort...  Megpróbáltam megoldani magam a problémát, de eddig nem sikerült kikerülnöm ezt a hibaüzenetet. Interneten rákeresve, elég elterjedt ez a szarság.Ha van valakinek értelmes ötlete, köszönettel elfogadnomUI: Kompatibilis…..
Cowboy 2010.11.23 16:10:04
@zso12: igen ez így van, jobb megvárni egy 1-2 héttel később megjelenő, skidrow, razor1911 vagy reloaded kiadást

Ma meg már az eredetiek hát.. Vettem egy Battlefield 2 Deluxe-ot, de valamiért a cd kulcs amit adtak hozzá nem volt jó. Hosszú e-mailezés után az EA azt válaszolta, hogyha betudom bizonyítani, hogy az enyém és eredeti és fizetek 10 dollárt akkor küldenek egy új cd kulcsot.. Hát inkább vettem egy másikat.
Cowboy 2010.11.24 00:50:00
@-=RockerLaLee=-: Első megoldást én is javasoltam, nem mindig működik, max 10 indításból elindul akkor 3x-4x.. 1x helyett, de nem az igazi. Második megoldásodra a program neve "Starfuck", na most ezt is hol működik hol nem.

A vicc így is az, hogy ha csak simán letiltja a meghajtót az eszközkezelőben, a drága starforce így is felismeri, eltávolításra szintén. Ha nem hajlandó Freddy crackelni, csak a "kihúzza az optikai meghajtót" dolog megy, de ezt notebookon hogy oldja meg?

Tényleg ne szórakozz vele, crack és jó lesz.
Még keresem a választ, hogy miért hallatszik vízcsobogás, ha a fejét megmozdítja... Ilyen közelről (élve) ezt a rohadékot nagyon ritkán látni, úgyhogy értékeljétek Renátó felvételét!  ..
Még talán 2007 végén, mikor kezdtem kifogyni a szar játékokból, lázasan átnézegettem a gyűjteményemet, hogy mi illene még bele a sorozatba. Ekkor botlottam bele a Starsky and Hutch-ba, amelyet régen egy gabonapehelyhez adtak ingyen (full verzió) és anno minimális elvárással, de…..
Cowboy 2010.09.01 19:00:44
@penge96: Azt hittem már kifogytunk a hozzád hasonló játékosokból, teljesen egyetértek veled. Mondjon akárki akármit, a drága, jó reklámmal rendelkező játékok számítottak mindig is "jónak". Ettől függetlenül lehetett egy kalap sz*r, de senki ne várjon GTA IV-et egy teszem azt, 1200 Ft-os noname akármitől. (Bár ilyen játékok között is lehet találni jókat, egy a millárdhoz eséllyel).
Monnyon le. Monnyon le. Egy szörny vagyok. Egy kapitalista disznó, fúúúújjj. Mi történt? Csütörtök óta kapok kedves kis kommenteket, e-maileket minden felől. Nem kutattam utána különösebben, de volt aki gyűjtött nekem párat, és elküldte e-mailen. Jöjjön egy kis válogatás…..