Regisztráció Blogot indítok
Adatok
carcarias (törölt)

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Anti-MLM Egy FLP-s levele. Le vele! 2007.08.28 01:37:00
Egy túlfűtött FLP-s fórumbejegyzése az indexről.Lássuk.Sziasztok Kedves Fórumozók! Köszönöm annak, akinek eszébe jutott, hogy indítson egy ilyen fórumot. Azt hiszem az emberek fejében tisztázni kéne egyet s mást az MLM-tevékenységekkel kapcsolatban. Sok mindennel megkerestek…..
carcarias (törölt) 2013.02.02 19:08:48
@sasmadar77:

Csupat kettessel,ez mit jelent seggnyaló? :))
Te beszélsz helyesírásról? :)
Menjél csak opátiába,azon se te gazdagodsz hanem akiknek a talpát nyalod. Mert jól sejtem ugye,hogy ezek a képzések nem ingyenesek,ezekről miért nem írsz? Könnyű minősülni egy olyan valamire amit utána meg kell venni. :) De ez nem újdonság nálatok.
Ha meg annyira jól menne a szekér mint ahogy azt itt ecseteled,nem reagálnál egy-egy válaszomra hirtelen vagy ötször,magadhoz se tudsz térni amikor ide írok. :)
Ha annyira szuper lenne minden,nagy ívben szarnál a hozzászólásaimra.
Lefogadom mindjár jön minimum három válasz egy órán belül. Ja,ha esetleg nem így lesz,akkor az csak azért mert ezt most leírtam,de biztos azt is megmagyarázod majd,hogy épp szopátiába voltál vagy valahol segget nyalni. :)
carcarias (törölt) 2013.02.03 21:00:28
@sasmadar77:
Szopkodd csak a buznyák berkics faszát,az neked való,tuti ugyanolyan buzeráns vagy mint ő. :) A buzik védik ennyire egymást,ne szégyeld,hogy az vagy. Kicsi homó sasmadárka. Kuki szopi,segbe dugi,szopátia. Jól megy neked,gratulálok. :)
carcarias (törölt) 2013.02.07 08:21:12
@sasmadar77:
És szopkodod közben berkics kis fonnyadt pöcsét,amiért biztos még te fizetsz neki.. :) A személyeskedést meg te kezdted,olvass csak vissza. :)
De ez volt az utolsó hozzászólásom,nem vitatkozom egy ilyen kis hülye homo buznyákkal mint amilyen te vagy. Irogass csak ide nyugodtan továbbra is,látom semmi tennivalód az üzletben,ahogy mondani szoktátok,mert folyamatosan ráérsz ide irogatni,igaz a kutya se kíváncsi rá, csak én olvastam senki más,de már nem fogom.
De ne is törődj ezzel se,irogass csak nyugodtan..
Kicsi buznyák sasmadárka. :))
Na csá barom.