Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vin-dit

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A múltkori cikkem után rengeteg visszajelzést kaptam olyan férfiaktól, akik magukra ismertek a leírtak alapján. Érkezett egy esetleírás is Timonytól, aki a hitét is kezdi már elveszteni a világban, de az online társkeresésben mindenképpen. A következőket írja: „Kedves…..
vin-dit 2012.12.17 04:43:24
Nem leszek népszerű azzal, amit írni fogok, de én is abba a kategóriába tartozom, aki sokaknak nem válaszol (25 éves lány vagyok). De ha az illetők nem veszik a fáradságot, hogy többet írjanak annál, hogy "Szia, szimpatikus vagy/jók a képeid, van kedved ismerkedni?", akkor mégis mit írjak? Ha valaki tényleg kedveset ír, tényleg nekem (nem ctrl+c; ctrl+v), akkor általában válaszolok, még ha nemlegeset is.
Álszent lennék, ha azt mondanám, nem számít a külső, nem is mondok ilyet, de fotók alapján még nem fogok válaszolni senkinek, ha Brad Pitt magyar (és fiatalabb, hehe) alteregója írná, hogy "Heló, ismerkedünk?", akkor sem. Legyen már egyéniségetek, srácok! Azért, mert ti a két szép szemünkért hajlandóak vagytok írni nekünk, ez visszafelé még nem feltétlenül működik. Én elhiszem, hogy baromi megterhelő mindenkinek valami egyedit kitalálni, de azt gondolom, hogy én rengeteg kapaszkodót adok a (normálisan kitöltött) profilomon. Elég egy sor, ha az valamiért vicces/egyedi/elgondolkodtat/megfog.
Az, hogy miért nem fizetünk elő sokan lányok (ezért sem leszek népszerű): kb. azért, amiért illőbb, hogy a férfi fizessen az első randin (meg mert így is kapok elég levelet, ha meg én írok, úgyse válaszol az illető, az már nem kihívás, ugye?).
Sosem nézem, hogy valakinek ki van-e töltve a kereset rész (a végzettséget talán), de az érdekel, mivel foglalkozik a kedves férfi. Nem azért, mert menedzsernél alább nem adom, hanem mert kell egy cél mindenkinek szerintem, cél és álmok nélkül boldogtalanok az emberek tapasztalataim szerint. (És persze mert kíváncsi vagyok, mivel tölti idejének nagy százalékát, és mert jobb esetben érdekli is, amit csinál.) Viszont az, hogy valaki a szüleivel él, számomra is necces, 18 éves korom óta élek külön, pár éve saját lábon, és rengeteget önállósodik az ember ettől.

Más: Nekem az ideális férfi az, aki harmóniában él önmagával és a világgal (legalább annyira, mint én). Lehet szidni a médiát, a világ csúnya, gonosz, de mindenki megtalálhatja benne a maga kis világát ha nagyon akarja, a saját értékrendjét, amiben kiegyensúlyozottan létezik, tudatosan él, tudatosan szeret. (És csak ez után jön az, hogy az ő kis világa kompatibilis legyen az enyémmel. És még vallásos sem vagyok. Ó jaj.)
Btw ez vonatkozik a nőkre is.
Azt gondolom, ti még nehezebb helyzetben vagytok, legalábbis a sztorik alapján, nem is védeném a csajokat (velük nincs tapasztalatom), inkább csak tippként írtam, amit írtam. Ne keseredjetek el, és ne adjátok fel! :)
vin-dit 2012.12.20 03:13:28
@Canten: De, megértem az álláspontod, és teljesen egyetértek veled. Keresztény szellemiségű luxuskurva kommentjén meg jókat derültem, el tudom képzelni, hogy tényleg ez van a csajoknál. :D
Didymuséval meg nem tudok mit kezdeni, több fotóm van fenn, több érdeklődési kört említek a profilomon, és valahogy mégis csak szelektálnom kell, nem vagyok esélyegyenlőségi ombudsman... Meg amúgy viszonylag könnyű kiszűrnöm, ki az, akivel tuti nem tudnék elcsevegni órákon át.

A férfiak elkedvetlenednek, mert a csajok meg elkényelmesednek. Én is. És nem tudom, mi a recept, de sokszor elég csak annyit írni, hogy "úgy érzem, mi tök jól el tudnánk beszélgetni egymással", ez nagyon figyelemfelkeltő. Legalább is nekem, mert kíváncsivá tesz, miért gondolja ezt. Talán hasonlítunk? :)
Amúgy az adatlapokat meg szoktam nézni, pont azért, mert hátha van valami kapcsolódási pont, de ha nincs semmi írva, vagy nagyon gáz, akkor nem erőltetem a dolgot, miért is tenném, ti sem írtok nagyon csúnya lánynak, én sem írok nagyon unalmas/buta srácnak. (Kivéve, ha kedveset ír, akkor válaszolok.)