Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DonJak

0 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mivel sokan belekezdtek a Fegyencedzés programba önállóan, itt az ideje, hogy rendbe tegyünk pár felmerülő dolgot. A könnyebb érthetőség miatt FAQ formában adom közre gondolataimat. (Fontos megjegyezni, hogy az itt leírtak elsősorban a könyv első részére vonatkozik. Amikor az megjelent,…..
Gyönyörűen havazik. Amit bánok, hogy csak az ágyamból figyelhetem. Harmadik napja fekszem, valami olyan derékfájást sikerült összeszedni, hogy őrület. A Mikulás nagy napja így hát ajándéknak örvendezés helyett azzal telt, hogy a fájdalomcsillapító szuri után…..
p { margin-bottom: 0.21cm; Letelepedni idegenként egy másik országban és új életet kezdeni, otthont teremteni, létrehozni egy egzisztenciát sehol se könnyű. Egyszer már volt alkalmam végigasszisztálni egy ilyen folyamatot koreai ex-kedvesemnek, aki Szöulból költözött…..
Gyógyulj meg! Kurkuma 2013.01.11 20:05:10
Kurkuma, a gyógyerejű fűszer"A fűszerrajongók világszerte előszeretettel használják az indiai sáfrányt vagyis a sárga gyömbért, közismertebb nevén a kurkumát, ami a curry alkotóeleme.A kurkuma több mint 5000 éves múlttal rendelkező, a gyömbérfélék családjába tartozó-,…..
Ma jól ment az edzés, nem volt semmi különleges észrevételem. Átlagos formában éreztem magamat, nagyjából a teljesítményem is ezt tükrözte. Nézzük tehát, mi volt ma! Általános bemelegítés: csípőkörzés, csípő-törzskörzés, törzskörzés, csuklókörzés,…..
A poszt első felében már megismerkedtünk a málnalevéllel,a cickafarkkal és a citromfűvel,most nézzünk pár újabb gyógynövényt! A kakukkfű A kakukkfű ismert fűszernövény,mely a szabadban is burjánzik a réteken. Jellegzetes,fűszeres illata azonnal kiszúrható,így könnyen…..
Neuromuscular Integrative Action Leegyszerűsítve: holisztikus fitneszprogram.  Holisztikus, mert a fizikai egész/ség mellett az érzelmi, lelki, szellemi és spirituális harmóniát is megteremti. Fitnesz, mert "észrevétlenül" minden izmot, izületet átmozgat és eléget egy csomó…..
Ma már egyre több helyen találkozhatunk Schüssler féle krémekkel, krémzselékkel, melyek használatát magam is javaslom. Kifejezett hatást azonban akkor várjunk tölük, ha egyidejüleg ugyanazt a számú tablettát is szedjük. Kenhetjük arcbőrre ill. a test bármely részére,…..
Látogasson el legújabb bemutatótermünkbe 2012. november 3.-tól, a budaörsi KIKA Lakberendezési Áruházba, és használja ki nyitási kedvezményeinket!      Ingyenesen kipróbálható a Spa Pro Jade köves masszázságy a budaörsi KIKA Lakberendezési Áruházban! Tudta, hogy az…..
Születésnapi ajándékként kaptam egy mozimeghívást, és végre megnézhettem a Samsara című filmet. Nagyon kíváncsi voltam... a lét örök körforgása - hirdeti az alcím-. A körforgás pedig mindent magába ölelhet, nem kell logikát, pontos szerkezetet keresni, elég, ha van eleje,…..
DonJak 2013.01.23 05:47:19
    A rendszeres testmozgás és az egészség szoros összefüggése már évezredek óta ismert, de talán még soha nem volt akkora jelentősége, mint napjaink íróasztalokkal és közlekedési eszközökkel zsúfolt, elhízással, magas vérnyomással vagy koleszterinszint-emelkedéssel…..
,,A vendéglátás az, amikor mindenki pihen, csak Te dolgozol." Egy pincér gondolatai munka közben ,,Na, itt az első vendég. Kezdődik a monoton pályavendéglátás. Mi az a vendéglátás? Amikor látom a vendéget? Miért nem jön be? Nézi az étlapot. Ja, drága vagyok? Nem! Olcsó! Csak…..
Idén is összegyűjtöttünk nektek egy nagy adag karácsonyi ajándékötletet, amiknek biztos örülnének a gyakran vagy alkalmakként városban bringázó ismerőseid. A szigorúan szubjektív lista a nemzetközi luxuscégek termékeitől a hazai manufaktúrákon át pár teljesen egyedi…..
Az alábbi cikkünk 2012. augusztusban jelent meg a Jógaliget hírlevélben. A cikket én írtam. Már fáj a hátam, mit tegyek? Amikor 25 éves  koromben először „becsípődött” a derekam, egy csontkovács rakott helyre.  Akkor egyetlen alkalommal használt ez a…..
Szerintem még nagyobb hó 2013.01.17 18:33:18
Hatalmas hó esett reggelre, viszont egyáltalán nem volt hideg. Most annál rosszabb, fúj a szél, és fokozatosan hűl a hőmérséklet. Szegény Bandi kutykó, ha látnátok! Nem tudom jobb belátásra bírni, hogy ne ücsörögjön a ház sarkánál, hatalmas hólabdákkal a szőrében, egész…..
Csak hogy szuper jó legyen, nagyon úgy néz ki, hogy becsípődött egy ideg a "két szárnyam" között a hátamon:S hurrá:S :(  Múlt héten is becsípődött, de akkor nem volt ennyire durva, mint most.   Most fáj a hátam, onnan ha elindulunk, akkor a nyakam, a…..
Valentino's Baleset 2008.02.12 22:00:00
Megtörtént velem az, amire nagyon nem vágytam. Sikerült lesérülnöm a kondiban felhúzás közben. Kicsit mohó voltam, 100 kilóba még belehúztam ötször, gondoltam pakolok még rá egy kicsit. Bár ne tettem volna. 110-nél becsípődött a derekam. A gáz azzal volt, hogy…..
A lumbágó, az isiász – köszönhetően a civilizációs ártalmaknak és az életmódbeli változásoknak – mára ugyanúgy a fiatalok „betegsége” is. Míg 30 évvel ezelőtt lényegesen több mozgásra volt "kényszerítve" az ifjúság, addig a mai fiatalok napjuk jelentős részét…..
DonJak 2013.01.02 14:18:40
@egeszsegestudomany: Ülőmunkától van, szinte biztos! A krémek mindig összekenik az ingemet, inkább azt kihagynám! Viszont láttam a tvben egy ún. hővel gyógyító nagyméretű tapasz szerűséget. Nem tudom már mi volt a neve, azt hiszem piros doboza volt! :) A hővel való gyógyítás is beválhat?
Köszönöm a választ,és boldog karácsonyt kívánok!
A karácsonyi hangulathoz hozzátartozik a fenyőfa illata is. Régen a tűzhely tetejére dobtak néhány fenyőágat, mely gyantaillatával elárasztotta a lakást. A "legrövidebb nappal és leghosszabb éjszaka" csillagászati időszaka már az istenek tiszteletét is kivívta. Ilyenkor a föld…..
     Már a francia eredetű masser szó is árulkodik a kezelés lényegéről: a testet gyúrásnak, tervszerű ütögetésnek, simogatásnak, dörzsölésnek vagy remegtetésnek vetik alá. Lazító és egyúttal élénkítő hatással van a szövetekre és az izomzatra.…..
Utunk Ultrába Csak múlna már el 2012.09.28 08:00:00
Mint legutóbb megírtam, már a Nike előtt egy héttel lemondtam arról, hogy valami komolyat fussak. Azóta sem hajtom magam: csak hétvégén futok, akkor is komótosan. Hét közben helyette kettlebellre járok, de oda csak heti kétszer, és azt is csak 12 kilogrammos súllyal csinálom –…..
nagydudák az új felszolgálónk.. 2012.12.17 22:09:40
..
DonJak 2012.12.22 14:50:23
Ha rászántad magad a futásra, így készülj fel, hogy sérülésmentes és kellemes legyen az edzésed. A (hobbi)futók edzése általában három nagyobb blokkból áll: bemelegítésből, magából az edzésértékű futásból és a levezetésből. Hogy a dolog ne ennyivel legyen…..
DonJak 2012.12.19 16:32:59
@haanchee: Igazából csak hobbifutó vagyok, szóval hatalmas távokat nem szoktam megtenni, max. 5-6 km-t. Ebbe a nyálkás időben az embernek nincs is nagyon kedve kinn lenni, és igazából csak melegre vágyik nem? :)
Háromezer kilométer hajóút, majd négyszáz méter darun lógás után immár New York tetején magasodik a WTC antennájának több eleme. Három hete annak, hogy egy fénykép került az internetre, rajta egy hajóról, amely a One World Trade Center antennájának kilenc elemét…..
DonJak 2012.12.18 18:37:07
A Google immár harmadik éve összegzi látványos formában a rajta keresztülfittatott kereséseket és az azokból kirajzolódó tendenciákat. Idén is a Los Angeles-i Whirled ügynökség volt, aki elkészítette az egész évet összegző, gyönyörű és tanulságos videót, amelyben…..
DonJak 2012.12.18 18:32:08